Bosan dengan style gambar biasa dan nak buat kelainan sikit tapi tak nak guna modal? Ini yang boleh korang buat.

Perkongsian yang mendapat lebih daripada 10 ribu retweet di Twitter ini telah membongkar satu teknik mudah untuk mengedit gambar berkonsepkan bokeh.

Tak perlu ke studio atau jurugambar professional, korang pun boleh buat sendiri gaiss.

Baca thread yang telah dibuat oleh naim_nayeam ini.

IKLAN

Download app

 

IKLAN

Seterusnya,

IKLAN

Siap

 

Senang je kan? Jom try!