Bagi peminat permainan video yang mempunyai minat dalam bidang fesyen, ini peluang untuk korang ‘berangan’ dalam dunia ciptaan sendiri menerusi permainan terbaharu daripada Fashion Dream.

Menampilkan lebih daripada 10,000 pilihan pakaian untuk dipilih, pemain boleh mencipta sendiri penampilan unik mereka sebagai ‘Ethereal Fairy’, ‘Elegant royal’ atau pun ‘West Town Policewoman’. Pemain juga berpeluang untuk bersaing dengan pemain lain bagi menjadi peneraju terkemuka dalam industri fesyen. Terdapat juga banyak watak-watak lain yang ditampilkan serta kisah-kisah misteri untuk didedahkan.

Lebih Daripada 10,000 Pilihan Pakaian Tersedia, Permainan ‘Fashion Dream’ Dilancar Secara Rasmi
Instagram: @fashiondreamglobal

Dengan pelancaran ini, Kejohanan Fesyen dianjurkan bagi para pemain memperagakan barangan mereka dan mempamerkan kemahiran padanan mereka yang luar biasa. Pemain juga berpeluang memenangi sejumlah 100 cabutan percuma dan mereka yang menjemput rakan untuk menyertai permainan ini akan diberi ganjaran pakaian dan mata wang bernilai AS$10.

IKLAN

Apa yang menariknya, dengan semua pilihan fesyen yang ada, saiz permainan video ini hanya 200M, menjadikannya mudah untuk diakses dan sesuai dimuat turun oleh semua jenis telefon pintar.

Nah, untuk peminat fesyen korang boleh memuat turun Fashion Dream yang sudah pun dilancarkan di seluruh dunia. Permain ini boleh dimuat turun di peranti iOS dan Android.

IKLAN

**

IKLAN

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

https://www.youtube.com/watch?v=hBLXZZKX8uc&t=148s

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI