Perayaan Krismas bukan saja bermakna korang boleh tidur sampai tengah hari tadi (guilty)..

 

Ia juga bermakna korang harus merebut promosi yang dilakukan di stor dan secara online.

Ini adalah antara yang kami rasakan WOW untuk korang rebut.

 

01

Sephora

Untuk barangan tertentu di Sephora Online, mereka menawarkan banyak (and we mean, BANYAK) barangan pada harga diskaun. Antara kegemaran kami adalah Dr. Jart+ Cicapair X-mas Jungle Spell Book, Kat Von D Beauty Studded Kiss Lipstick, Sephora The Fascinating Body Set dan Tarte Let’s Flamingle Brush Set.

Let’s Flamingle Brush Set (RM176 RM114)

 

Dr.Jart++ Cicapair X-Mas Jungle Spell Book (RM185 RM111)

 

02

Levi’s

IKLAN

Levi’s Malaysia juga menawarkan diskaun sehingga 25% bagi pembelian item tertentu, especially koleksi tahun 2018.

 

03

ZARA Malaysia

Buat masa sekarang, masih belum ada tanda-tanda sales di stor ZARA. TAPI jangan korang terlepaa pandang pula kerana ZARA selalunya akan memulakan sales bermula Boxing Day (26 Disember), sama seperti di UK.

 

IKLAN

04

Starbucks Malaysia

Okay, promosi RM0.20 untuk Frapuccino kedua dah berakhir. Tetapi korang boleh rebut 2 benda daripada Starbucks pada Krismas kali ini.

Sempena ulang tahun ke-20 Starbucks di Malaysia, korang boleb dapatkan tumbler limited edition Siren. DAN paling best, dapatkan sticker kereta Starbucks secara percuma dengan pembelian minuman bersaiz Venti/Grande dalam satu resit di mana-mana drive-thru Starbucks.

 

05

IKLAN

Nandos Malaysia

Bila time holiday je, malas nak masak. Why not pergi je ke Nandos dan rebut promosi 1 While Chicken + 4 side dishes pada harga RM49 (Harga asal: RM65.90)

Kalau gian dengan rasa sos Peri-Peri tu, korang boleh dapatkan 2 botol sos pada harga special RM29.

 

06

Chatime

Tak sahlah musim Krismas kalau tak ada promosi daripada Chatime. Dengan pembelian minuman regular, korang boleh dapatkan 1 lagi minuman secara percuma!