Pelakon, peragawati, pengacara dan usahawan terkenal, Dynas Mokhtar berkongsi bahawa dirinya telah selamat melahirkan cahaya mata keempat menerusi satu hantaran di laman Instagram.

Menerusi perkongsian itu, wanita anggun tinggi lampai itu mencoret kata ringkas, “Ketentuan Ilahi… Alhamdulillah. MasyaAllah, bayi perempuan untuk kami.”

Potret yang sama turut dikongsikan di ruangan Instagram suaminya, Shazrik Din yang turut menyatakan bahawa kedua-dua ibu dan anak berada dalam keadaan yang sihat.

“Ketentuan Ilahi, Alhamdulillah…” – Dynas Selamat Melahirkan Cahaya Mata Keempat

IKLAN

Dalam hantaran tersebut turut disertakan tarikh kelahiran bayi tersebut pada Sabtu, 27 Mei 2023. Sehingga kini hantaran tersebut menerima ribuan tanda suka dan ucapan tahniah daripada rakan selebriti dan peminat.

Imbas Kembali, Dynas atau nama sebenarnya Wan Intan Edrinas Wan Mokhtarsebelum ini memiliki seorang cahaya mata lelaki, Edriel, 3 tahun hasil perkongsian hidup bersama suaminya kini.

IKLAN

Manakala menerusi perkahwinan terdahulu Dynas dikurniakan sepasang cahaya mata aitu Khyra, 12 tahun dan Haqaish, 9 tahun.

+++Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti Telegram, Instagram dan TikTok rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

IKLAN