Setelah mendapat pujian ramai kerana memaparkan jalan cerita yang ‘segar’ dan turut melakar kejutan apabila memenangi dua anugerah di Asian Academy Creative Awards (AACA) 2019 yang berlangsung di Victoria Theatre, Singapura.

Keluarga Baha Don Musim Kedua Lebih ‘Gila’. Boleh Tonton Sekarang Di Viu

Terkini, drama bersiri komedia mafia pertama di Malaysia, Keluarga Baha Don kini kembali untuk musim kedua yang menjanjikan lebih banyak babak yang menarik.

Dibarisi Pelakon Hebat

IKLAN

Masih mengekalkan barisan-barisan pelakon utama nya seperti Remy Ishak,Othman Hafsham, Jihan Muse, Mark Adam, Khir Rahman, Susan Lankester, Sharifah Aleysha dan Melissa Campbell, bagi musim kali ini juga bakal memperlihatkan penampilan istimewa dari Tony Eusoff, Amy Mastura, Azman Hassan, Marsha Milan dan ramai lagi.

Keluarga Baha Don Musim Kedua Lebih ‘Gila’. Boleh Tonton Sekarang Di Viu

IKLAN

Mengenai musim kedua Keluarga Baha Don, Jo (Remy Ishak) mendapati bahawa bapanya, Baha Don (Othman Hafsham) berkemungkinan masih hidup. Dalam musim terdahulu, Jo terpaksa pulang ke Malaysia akibat kematian bapanya dan turut mewarisi kekayaan dan perniagaan keluarga biarpun abangnya, Mat Don (Khir Rahman) masih hidup.

Untuk menonton siri komedi ini, muat turun app Viu di Google Play Store dan Apple App Store atau log masuk ke laman web Viu.com . Untuk kepuasan maksima, tontonlah keseluruhan musim pertama sebelum musim kedua. Kemudian tontonlah musim 2 bermula hari ini di mana episod baru akan ditayangkan setiap hari Khamis.

IKLAN

Jangan lepaskan peluang untuk menghantarkan penyertaan secara online bagi pencarian Hero Remaja 2021 bermula 7 Disember sehingga 20 Disember 2020. KLIK DI SINI.

Keluarga Baha Don Musim Kedua Lebih ‘Gila’. Boleh Tonton Sekarang Di Viu