OMG rebut please!

 

Khas sempena Jualan Pertengahan Tahun Lazada pada 7 Julai 2019 (esok) yang popular dengan panggilan ‘Parti 7.7’,  banyak produk bakal ditawarkan pada harga yang jauh lebih rendah berbanding harga pasaran.

Antara yang mencuri tumpuan REMAJA ialah produk Apple iPhone XR dan ia boleh korang dapati pada harga diskaun yang cukup wow!

IKLAN

iPhone XR Bawah RM3,000 Bermula 12 Tengah Malam Ini

Laporan menunjukkan Apple iPhone XR ialah antara model telefon pintar yang paling popular sepanjang tempoh 12 bulan lepas disebabkan sistem operasinya yang pantas, kamera memuaskan dan mempunyai antara spesifikasi terbaik pada pendapat penggunanya di seluruh dunia. Ia juga mendapat rating 4.6 di Lazada.

IKLAN

Oleh itu, bagi peminat produk Apple atau mereka yang mempunyai niat untuk menukar telefon pintar, Apple iPhone XR julung kalinya akan dijual pada harga permulaan RM2,989 di Lazada iaitu kurang RM610 berbanding harga pasaran, RM3,599.

iPhone XR Bawah RM3,000 Bermula 12 Tengah Malam Ini

IKLAN

Model asas ini didatangkan dengan storan 64 GB. Jika merasakan 64GB terlalu kecil untuk korang, terdapat juga model 128GB atau 256GB yang dijual pada harga diskaun.

Promosi ini akan bermula pada jam 12 tengah malam ini dan akan berakhir pada jam 2 pagi, 2 JAM SAJA! Penghantaran ke rumah pula adalah percuma.

Jadi jangan lepaskan peluang untuk merebutnya di link ini.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI