Taco merupakan hidangan tradisi masyarakat Mexico yang terdiri daripada tortilla kecil diisi pelbagai inti termasuklah daging, ayam, kacang, sayuran dan keju yang dilipat. Ia juga sesuai bagi individu yang mahukan makanan tidak terlalu berat, selain juga sesuai untuk dijadikan menu minum petang.

Jika dahulu orang ramai terpaksa bersesak beratur panjang demi mendapatkan Taco Bell di Cyberjaya, kini rasanya restoran francais makanan dari Amerika Syarikat ini sudah pun mudah untuk didapati kerana terdapat beberapa cawangan lain di sekitar Lembah Klang.

BACA: Resipi Homemade Ala Taco Bell Buat Sendiri Pun Sedap, Mudah & Jimat

Ini Cara Bagaimana Korang Boleh Dapatkan Taco Bell Secara Percuma
Foto: tacobell.com.my

Berita baik buat peminat Taco Bell, korang berpeluang untuk mendapatkan Crunchy Taco secara percuma bersempena dengan kempen yang sedang mereka jalankan, ‘Tukar Ke Taco”. Dengan pembelian RM20 ke atas, korang boleh menebus makanan percuma ini sama ada untuk makan di restoran atau pun dibawa pulang ke rumah.

IKLAN

Ini Cara Bagaimana Korang Boleh Dapatkan Taco Bell Secara Percuma

Tawaran ini sah dari 12 Mei sehingga 16 Mei 2022 bermula pada pukul 6.00 petang hingga pukul 8.00 malam. Ia melibatkan lebih daripada 25 buah cawangan Taco Bell di seluruh dunia, termasuklah di Malaysia.

BACA: Taco Bell Malaysia Buka Cawangan Ke-6 Di Sunway Pyramid

IKLAN

Untuk info, Taco Bell Malaysia kini sudah pun mempunyai tujuh buah cawangan termasuklah Cyberjaya, Bandar Seri Permaisuri, Tropicana Gardens Mall, Sunway Pyramid, Setiawangsa, Wangsa Maju dan IOI Boulevard Puchong.

Bagi yang belum mencuba, rasanya inilah masa yang sesuai untuk korang mengambil peluang ini menebus ‘extra food’ di Taco Bell. Hiks!

IKLAN

**

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

https://www.youtube.com/watch?v=U985G7cH8a4&t=8s

Show comments
IKLAN