Jika korang merupakan Kpopers dan ARMY sejati pasti mengetahui baru-baru ini ahli kumpulan BTS Jungkook telah memadam semua gambar di laman Instagram miliknya dan tular di media sosial.

Gugur Jantung Bila Jungkook BTS Padam Semua Gambar Di Instagram? Ini Penjelasannya
Foto Via Soompi

Sejak itu rata-rata netizen ingin mengetahui mengapa idol kesayangan ramai ini Kpop sanggup membuat sedemikian atau digodam?

Kemudian semalam pada 1 Jun, Jungkook akhirnya mendedahkan punca dia bertindak untuk padam semua gambar dan video yang pernah dimuat naik semenjak membuka akauan Instagram peribadinya tahun lalu.

ARTIKEL BERKAITAN : Kesibukan Jungkook BTS Tidak Mengganggu Misinya Bergelar Graduan Sarjana Muda

Rupa-rupanya anggota kumpulan termuda kumpulan BTS berbuat demikian kerana tidak berpuas hati dengan susun atur gambar akaun Instagram miliknya. Malah, Jungkook telah beberapa kali memadam gambar untuk menjadikan halaman akaun Instagramnya kelihatan tersusun dan cantik.

Perfectionist juga Jungkook ni…hehe

IKLAN

 

via GIPHY

Tidak seperti sebelum ini, artis K-Pop tersebut memaklumkan terlebih dahulu kepada peminatnya untuk memadam semula gambar-gambar yang telah dimuat naik.

Menerusi perkongsian terakhirnya iaitu klip video dari rancangan komedi Korea Selatan, dia merasakan perkara ini sangat menggelikan hati.

IKLAN

Namun begitu, dia meminta izin terhadap ARMY untuk memadam semua sekali lagi kerana dia benar-benar ingin mencantikkan halaman Instagramnya.

Gugur Jantung Bila Jungkook BTS Padam Semua Gambar Di Instagram? Ini Penjelasannya

Gugur Jantung Bila Jungkook BTS Padam Semua Gambar Di Instagram? Ini Penjelasannya
Sumber: Instagram @jungkook.97

Selepas berulang kali memadam gambar, akhirnya Jungkook telah memuktamadkan dengan menyelaraskan gambar-gambarnya di bahagian tengah.

IKLAN

Halaman akaun Instagram milik Jungkook kini kelihatan lebih teratur dan menarik.

Lah, ini sebabnya…buat peminat terkejut je kan Jungkook ni…hehe

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.