Tom Cruise kembali sebagai watak utama dalam francais filem Mission Impossible. Pada tahun 2023, Mission Impossible akan mengeluarkan filem ketujuhnya, berjudul Dead Reckoning Part One.

Selepas tertangguh akibat pandemik Covid-19, Dead Reckoning pastinya akan tetap menyajikan cerita menarik dengan adegan aksi yang mengujakan. Jom baca sinopsis dan maklumat menarik lain!

Justeru itu, Remaja berbesar hati nak belanja korang sepasang tiket untuk menonton filem Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One ini. Caranya jawab 2 soalan di bawah ini beserta slogan kreatif. Goodluck korang!

ARTIKEL BERKAITAN : Terbukti Dirinya ‘Another Level’, Nama Michelle Yeoh Bakal Terlakar Di Hollywood Walk Of Fame Tahun Hadapan! [GIVEAWAY] Menangi Sepasang Tiket Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One

Ethan Hunt (Tom Cruise) dan pasukan IMF memulakan misi berbahaya untuk mencari senjata dan menundukkan mereka. Senjata ini mempunyai kuasa pemusnah yang menakutkan, ia boleh mengancam manusia jika ia jatuh ke tangan orang yang salah.

Ethan akan menemui halangan apabila dia bertemu dengan musuh misteri bernama Gabriel. Bolehkah Enthan Hunt menakluki senjata dan menyelamatkan bumi untuk kali ini?

[GIVEAWAY] Menangi Sepasang Tiket Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One

IKLAN

Diarahkan oleh Christopher McQuarrie 

Ditulis oleh Christopher McQuarrie & Erik Jendresen 

Berdasarkan siri televisyen ciptaan Bruce Geller

Dihasilkan oleh Tom Cruise, Christopher McQuarrie 

IKLAN

Penerbit Eksekutif David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger, Tommy Gormley, Chris Brock, Susan E. Novick 

Pelakon: Tom Cruise, Hayley Atwell, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Esai Morales, Pom Klementieff, Mariela Garriga, Henry Czerny, Shea Whigham, Greg Tarzan Davis, Charles Parnell, Frederick Schmidt, Cary Elwes, Mark Gatiss, Indira Varma, Rob Delaney.

[GIVEAWAY] Menangi Sepasang Tiket Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One

IKLAN

REMAJA nak belanja korang sepasang tiket untuk menonton filem Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One pada:-

Tarikh: 10 Julai 2023

Masa: 9:05 PM

Tempat: GSC LALAPORT BBCC, HALL 5

Caranya jawab 2 soalan di bawah ini beserta slogan kreatif. Goodluck korang!

+++Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti Telegram, Instagram dan TikTok rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.