Semua orang perlukan beauty sleep pada setiap hari.

Bukan hanya untuk menjamin tenaga pada keesokan harinya. Tidur yang cukup dan berkualitu juga penting untuk menjaga kecantikan pada muka serta kesihatan badan.

Bukan senang tau nak jadi cantik, korang apa tahu. Hiks!

Kalau birthday girlfriend jenis kaki tidur ni dah nak dekat, atau korang saja nak dapatkan idea hadiah unik untuk ulang tahun couple. ATAU mungkin ada buat salah dengan girlfriend dan perlu menebus kembali kesilapan.

Jangan risau, REMAJA rangkumkan 20 idea yang boleh korang guna pakai.

 

Bath Robe

Cantik sangat warna hijau tua ni. Dan kami suka sangat dengan potongan straight pada seluarnya. MONKI

 

Pati Prun

Dengan kebaikan esen vitamin E sejumlah 10mg, minuman suplemen ini bukan hanya membantu diet tetapi juga bagus untuk penjagaan kulit. InnerShine®

 

Uncang Teh Teavana

Set 12 uncang sekotak ini mengabungkan perisa acai berry, bunga raya, nenas, manga dan epal. Starbucks

 

Cow Cool Mist Humidifier

Pembersih udara ini adalah solusi baik untuk simptom kulit kering, bibir pecah dan jika korang mudah dijangkiti demam. SHOPEE

 

Slipper Berbulu

Seriously, kalau korang belikan ini untuk girlfriend mesti dia sayang lebih punyalah. Pilih je nak singa laut atau nak llama. TOPSHOP

 

IKLAN

Faux Fur Slipper

Itu kalau suka bulu-bulu tebal. Kalau nak bulu-bulu panjang pun ada. H&M

 

Jumpsuit Jersey

Tak salah kalau sekali-sekala nak ngada-ngada pakai jumpsuit masuk tidur. H&M

 

Cadar Katil

Duvet bercetak dengan corak dedaun ini memang sesuai untuk suasana bilik tidur tenang. H&M

 

Seluar Harem

Jenama yangbaru berada di One Utama ini menyediakan macam-macam jenis pakaian kasual  seperti ini. Sesuai untuk dibawa ke luar atau untuk tidur saja. LC Waikiki

 

Pupur Muka

Haa, tahu ke tak pupur tu apa? Pupur atau mask My Real Squeeze ini mempunyai 18 jenis kesemuanya. RM5 je satu pula tu! innisfree

IKLAN

 

Casing Telefon

Untunglah ada iPhone X! Phone dah cantik tapi sarungkan casing okay, takut calar. Otterbox

 

Tea Tree Anti-Imperfection Night Mask

Kami sendiri adalah big fans kepada koleksi Tea Tree ini. Bau je macam kedai ubat tapi hasilnya, muka yang segar hingga esok pagi. The Body Shop

 

Skrub Badan

Sebelum nak tidur, mestilah kita badan bersih dan bebas daripada ketidakselesaan. Daripada tiga ‘perisa’ ini, kami sukakan Coriander. Kiehl’s

 

Sarung Kusyen

Mesti tak pernah terfikir nak hadiahkan sarung kusyen kan? She will love this, for sure. IKEA

 

IKLAN

Ambal

Ambal atau rug berbulu ini bukan saja tempatnya di lantai. Cuba suruh girlfriend letak di sofa, tempat dia selalu baca novel. IKEA

 

Robe

Amboi seksinya! Hehe sekali-sekala biarlah dia rasa feminin juga dengan robe baldu dan lace ni. Bukan nak tayang dekat siapa pun. TOPSHOP 

 

Krim Malam

Kalau boleh, perempuan nakkan semua produk daripada Soap & Glory hehe. For starter, korang berikan Beauty Sleep Accelerator ni okay. Sephora

 

Syampu

Bagi mengelakkan rasa rambut gatal semasa tidur terutamanya bagi perempuan berhijab. Sunsilk Hijab Recharge

 

 

Topeng Mata

Girlfriend tidur bersama adik-beradik lain? Atau dekat dalam dorm? Haa, hadiahkan topeng mata ni, you’re welcome. TYPO

 

Langsir

Yang ni memang unik! Siapa pernah terfikir nak hadiahkan langsir tebal untuk GF, senang dia block cahaya daripada masuk ke dalam bilik. H&M

 

Good night girls!