Fenomena boba rasanya masih mendapat tempat di hati masyarakat Malaysia kerana minuman bubble tea ini sering kali menjadi pilihan ramai. Mana tidaknya, kalau korang singgah di kiosk jualan boba tea ni confirm pelanggan beratur panjang.

Disebabkan sambutan yang begitu mengalakkan, jenama aiskrim Wall’s telah pun berkolaborasi dengan Tealive dalam menghasilkan Wall’s Special Edition Tealive Boba Ice Cream. Rangkaian aiskrim bubble milk tea ini kini boleh didapat di seluruh negara secara dalam dan luar talian.

Diperbuat dengan 100% rasa teh susu dan bijian pearl yang kenyal, aiskrim ini direka khusus bagi memberikan pengalaman baru keapda minuman yang sememangnya sinonim dengan masyarakat Malaysia.

IKLAN

Edisi Terhad Wall’s Tealive Boba Ice Cream Kini Boleh Didapati Di Seluruh Malaysia

Jika sebelum ini mungkin ada yang mengatakan sukar untuk mendapatkan aiskrim edisi terhad ini, kini korang boleh dapatkan di kesemua kedai mini utama, pasar raya, pasar raya besar, 7 Eleven, myNEWS, Shell, Petronas dan banyak lagi, termasuk cawangan Tealive yang terpilih di seluruh negara.

IKLAN

Korang juga boleh dapatkan secara online di laman e-commerce seperti Lazada, Grab, Shopee dan Beepit dalam pek 15 dan 30 batang aiskrim.

Edisi Terhad Wall’s Tealive Boba Ice Cream Kini Boleh Didapati Di Seluruh Malaysia

IKLAN

Harga yang disyorkan untuk Tealive Boba Ice Cream ini adalah diantara RM2.20 hingga RM2.70

Wah, harganya memang berbaloi dan tidaklah mahal sangat. Tambah pula dengan cuaca Malaysia yang agak panas sekarang, rasanya mesti puas hati kalau dapat menikmati aiskrim boba ini. Hiks!

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI