Penyanyi, Miley Cyrus berdepan dengan insiden yang mengerikan semasa dalam penerbangan ke Glastonbury, UK baru-baru ini.

Miley yang popular dengan lagu Wrecking Ball itu berlepas ke UK bersama dengan ahli keluarga dan pengurusannya kerana akan membuat persembahan di Festival Glastonbury.

Insiden mengerikan bermula ketika kapal terbang itu cuba untuk mendarat di landasan sebelum tiba-tiba ia naik ke atas semula. Semuanya diceritakan secara terperinci oleh kakak Miley, Brandi.

“Tiba-tiba sahaja, semasa kapal terbang nak mendarat ia naik ke atas semula. Gila rasanya. Miley dan ibu dah mula takut dan panik. Miley baring di riba saya, ibu pula pegang tangan saya di seberang tempat duduk.

IKLAN

“Tiada siapa bagitahu kami apa-apa, selepas beberapa minit baru ada pengumuman bahawa insiden itu terjadi sebab ada kapal terbang lain di atas landasan dan kita akan melanggarnya kalau tak naik atas semula.

“Itu sesuatu yang sangat menakutkan untuk difikirkan.

IKLAN

“Selepas 10 minit berpusing atas udara, kapal terbang itu cuba mendarat semula dan perkara yang sama terjadi sekali lagi.

IKLAN

“Ibu mula menangis dan panik, siap risaukan Noah yang tinggal seorang diri kalau kami semua mati,” katanya kepada E News!

Dua Kali Cubaan Mendarat Gagal, Miley Cyrus Berdepan Pengalaman Menakutkan Penerbangan Ke Glastonbury

Bagaimanapun, Miley tetap memberikan persembahan yang hebat di festival Glastonbury apabila dia menyanyi lagu cover daripada kumpulan Metallica, Led Zeppelin dan Amy Winehouse.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI