it’s pizza time!!

Domino’s Lancar Sos ‘Top Secret’ Pedas Memikat, Pizza Lovers Wajib Try!

Kalau korang penggemar pizza, pasti korang akan suka sos terbaharu yang dilancarkan oleh Domino’s Pizza Malaysia ini. Baru-baru ini, Dommal Food Services Sdn Bhd (Domino’s Pizza Malaysia) melancarkan sos ‘Top Secret’ pedas memikat khas untuk semua peminat pizza.

Selain itu, Domino’s juga telah memperkenalkan menu terbaharu iaitu Spicy Fling Breadstix dan Spicy Fling Chicken Wings buat pelanggan yang gemarkan sentuhan pedas dan boleh dimakan bersama pizza, kini ianya boleh didapati dalam masa yang terhad.

IKLAN
Domino’s Lancar Sos ‘Top Secret’ Pedas Memikat, Pizza Lovers Wajib Try!
Sumber: Domino’s Pizza

Ketua Pegawai Pemasaran Kumpulan Domino’s Pizza Malaysia dan Singapura, Linda Hassan berkata, penggunaan rempah dalam sos tersebut merupakan versi perisa pedas daripada pizza Top Secret yang digemari di negara ini.

Domino’s melancarkan varian sos ‘Top Secret’ Pedas Memikat baharu ini iaitu Spicy Tuna Tempation, Spicy Vegie Fiesta, Spicy Classified Chicken, dan Spicy Chicken Confidential.

IKLAN

Sos pedas memikat ini dilengkapi dengan gabungan bawang putih, krim dan keju dalam empat rasa yang berbeza. Sos ini juga disisipkan dengan salutan cili pedas unik yang digabungkan dengan daun pasli kering dan bawang putih rangup, menyatukan perisa campuran.

IKLAN

Bukan itu sahaja, sebagai sebahagian daripada menu Domino’s Everyday Value Buy 1 Free 2, pelanggan juga akan diberikan lebih banyak item percuma untuk dipilih dengan penghantaran ke rumah bebas kontak percuma, dalam jaminan masa 30 minit. Pizza Domino’s Top Secret pedas memikat ini boleh didapatkan dalam saiz personal, sederhana besar, dan ekstra besar dari kedai Domino’s di seluruh negara.

 

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI