Foto: VOI

Berita baik buat peminat setia kumpulan popular Indonesia, Dewa 19 yang dikhabarkan bakal mengadakan konsert ulang tahun ke-30 Dewa 19 Di Kuala Lumpur tidak lama lagi.

Berita ini telah disahkan sendiri oleh laman Facebook rasmi Dewi19 – Anniversary Tour dan sempena ulang tahun yang ke-30, Dewa 19 akan menjelajah 30 kota dengan 30 lagu dan Kuala Lumpur turut tersenarai dalam salah satu kota konsert jelajah ini.

Dewa 19 Bakal Beraksi Di Malaysia, Jualan Tiket Konsert Bermula Tiga Hari Lagi
Foto: Facebook Dewi19 – Anniversary Tour

Menurut mereka lagi, jualan tiket untuk Konsert Ulang Tahun ke-30 Dewa 19 di Kuala Lumpur akan bermula dalam tiga hari sahaja lagi.

Kumpulan popular Indonesia ini difahamkan akan menganjurkan konsert jelajah di kota-kota besar Indonesia terlebih dahulu, termasuklah di Semarang, Malang, Lampung dan Surabaya.

IKLAN
Dewa 19 Bakal Beraksi Di Malaysia, Jualan Tiket Konsert Bermula Tiga Hari Lagi
Foto: Rumi Explorer

Tidak dinafikan Dewa 19 mempunyai pengikut mereka tersendiri, buktinya mereka mampu bertahan selama 30 tahun dan masih lagi menjadi kegilaan peminat. Antara lagu-lagu hits mereka adalah Kirana, Kangen, Bukan Cinta Manusia Biasa, Pupus, Roman Picisan, Laskar Cinta dan banyak lagi.

Nantikan update terbaharu di media sosial rasmi Dewa 19. Fuh, mesti ramai yang dah tak sabar!

IKLAN

Sumber: (1)

IKLAN

**

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

https://www.youtube.com/watch?v=t8CUdP77dPE