Promosi produk kecantikan!

Bila sebut tentang ‘sale’, mesti ramai yang excited terutamanya kaum perempuan. Betul tak? Pantang dengar perkataan diskaun, promosi dan jualan murah, kalau tak beli pun at least mesti nak cuci mata melihat barangan apa yang dijual dengan harga murah.

Bagi korang yang tak suka shopping, rugilah!

Watsons iaitu peruncit kecantikan dan kesihatan antarabangsa terbesar dunia, sekali lagi melancarkan diskaun produk kecantikan! Produk kosmetik!

Jualan hebat untuk pelbagai produk kecantikan! Diskaun sehingga 50% gaiss!

Sama ada foundation, maskara, lipstik, bahkan eyeliner, dan lain-lain, semua ada diskaun!

Tak percaya?

IKLAN

Jom kita lihat antara jenama yang membuat tawaran istimewa ni.


.


.


.

IKLAN


.


.

IKLAN

Maybelline Fit Me Concealer diskaun 50%! Hanya RM13.95!
Revlon Colorstay Full Cover Foundation diskaun 30%! Hanya RM48.93!
Diskaun 30% untuk Pensil Gel Kate Fit Rare! Hanya RM32.06!

Tapi, sebenarnya banyak je lagi barangan dan jenama yang tengah sale ni.

Tarikh Promosi: Mulai sekarang hingga 8 Jun
Lokasi promosi: Watsons Malaysia

Selain itu, kalau korang belanjakan lebih dari RM100 untuk produk kecantikan, boleh dapat rebat tunai RM10! Wah…bestnya!

Tapi perlu diingat,seronok-seronok shopping ni SOP tetap perlu diutamakan dan dipatuhi tau! Buat semua saranan dari Pihak KKM!

Sumber : Watson