Dapat Perfect Score 100% Di Rotten Tomatoes, Filem Toy Story 4 Serius Berbaloi

192

Selepas 9 tahun Toy Story 3 menemui penonton, kini filem legend Walt Disney Pictures kembali dengan siri terbaru mereka, Toy Story 4.

Seperti sekuel-sekuel yang lepas, kami boleh katakan Toy Story antara filem yang mempunyai sekuel terbaik daripada filem-filem yang lain. Ada di antara filem yang membuat sekuel tetapi tidak sehebat filem pertama mereka.

Tidak seperti siri Toy Story, ramai yang menantikan kesinambungan filem ini dan kami percaya, bukan hanya kanak-kanak, orang dewasa juga turut tidak sabar untuk menonton Toy Story 4.

Mana kan tidak, dari kecil lagi dah membesar dengan filem Disney ini kan?

Lebih adventure

Toy Story 4 mengisahkan tentang Sheriff Woody dan Buzz Lightyear yang kini sudah pun menjadi milik seorang kanak-kanak bernama Bonnie, selepas diberikan kepadanya oleh pemilik mereka terdahulu, Andy.

Satu lagi karakter baru muncul, Forky, garpu yang ditukar menjadi permainan kepada pemiliknya, Bonnie ketika menghadiri sesi orientasi sekolah. Selepas kewujudan Forky, Bonnie sudah mula bersemangat untuk ke sekolah.

Namun, sebelum memulakan hari persekolahan, mereka telah pun pergi bercuti dan lebih menyedihkan lagi, bila Forky hilang di sebuah kedai antik.

Bermulalah pengembaraan yang mendebarkan bagi Woody dan Buzz dalam misi mendapatkan semula Forky demi kegembiraan tuan baru mereka, Bonnie.

Perfect score

Seperti Toy Story dan Toy Story 3, filem terbaru Toy Story 4 ini juga telah mendapat rating sebanyak 100% di Rotten Tomatoes dan mempunyai lebih kurang 100 ulasan diberikan oleh pengkritik filem. Begitu juga di IMDb yang mendapat rating 9/10, di mana cukup untuk menggambarkan bahawa filem ini sangat menghiburkan dan wajib ditonton.

Setiap karakter di dalam Toy Story 4 ini mempunyai tarikan yang tersendiri dan yang pasti, mereka bakal membuatkan korang tergelak sakan dalam panggung.

Aksi comel dan bersahaja yang ditonjolkan sangat menghiburkan. Pendek kata, kalau korang rasa nak gelak dalam panggung, pergilah menonton Toy Story 4. Serious, tak rugi!

Dibintangi oleh suara bintang-bintang terkenal seperti Tom Hanks, Tim Allen, Annie Potts, Tony Hale, Keegan-Michael Key, Maddie McGraw, Christina Hendricks, Jordan Peele, Keanu Reeves, filem ini bakal ditayangkan di seluruh pawagam tanah air pada 20 Jun 2019. Jangan lepaskan peluang untuk serbu panggung wayang yang berdekatan okay?

CER KOMEN SIKIT