Tinggal beberapa jam saja lagi sebelum kita semua dapat mendengarkan single terbarunya berjudul Easy On Me.

ARTIKEL BERKAITAN : ADELE Kembali Setelah 6 Tahun! Single Terbaru 15 Oktober Ini – REMAJA

Dalam tempoh kurang dua minggu selepas Adele mengeluarkan teaser pertama untuk Easy On Me, banyak info baharu yang telah dikongsikan olehnya. Antaranya termasuklah mengesahkan bahawa album keempatnya akan berjudul ‘30’ sempena usianya semasa dia memulakan pembikinannya.

Adele juga sempat melakukan sesi Instagram Live PERTAMANYA dan berkongsi beberapa lagi perkara menarik termasuklah impresinya terhadap enam orang penyanyi wanita popular yang selayaknya digelar diva disebabkan populariti, kejayaan dan kehebatan mereka.

Tidak sangka, Adele langsung tidak menyimpan rasa iri hati terhadap mereka semua dan sebaliknya, menyokong mereka daripada belakang serta mengasihi mereka sepenuh hati. Jom lihat siapakah yang dimaksudkannya itu.

 

Beyonce

“Tidak, saya tidak mempunyai lagu baharu dengan Beyonce. Saya tidak tahu mengapa ramai betul yang bertanyakan perkara sama. Tentunya saya sayangkan dia dan ya, saya teruja menantikan album Beyonce seterusnya. Awak gila?”

‘Countdown’ Single Esok, Ini Impresi ADELE Terhadap 6 Penyanyi ‘Diva’ Lain

IKLAN

 

Amy Winehouse

“Lagu kegemaran saya daripada Amy? Hhm, mungkin Take The Box daripada album pertamanya. Obviously, saya menggemari Back To Black juga seperti orang lain. Tapi Take The Box daripada album pertama itu, fuh!”

 

Britney Spears

“Tentunya saya menyokong (kempen) #FreeBritney. Saya sayangkan Britney, pernah bertemu dengannya beberapa kali. Saya amat sayanginya dan saya amat gembira untuknya.”

 

IKLAN

Taylor Swift

“Saya sayangkan Taylor Swift!”

‘Countdown’ Single Esok, Ini Impresi ADELE Terhadap 6 Penyanyi ‘Diva’ Lain

 

Lana Del Rey

“Saya suka Lana Del Rey.”

 

IKLAN

Doja Cat

“Saya sukakan Doja Cat juga.”

Harry Styles

Okay, okay. Kami tahu kami nyatakan hanya penyanyi wanita. But you have to give the last spot to Harry Styles because.. it is Harry!

“Ya saya kenali Harry. Dia hebat, dia baik. He is a very, very sweet boy. Ramai betul peminat Harry Styles (di dalam Live Instagram).”

*

Tonton sesi Instagram Live penuh itu di bawah dan jangan lupa strim Easy On Me pada 15 Oktober ini!

BACA LAGI : Adele Dedah Alami Anxiety Akibat Penceraian, Rutin Workout Bantu Kesihatan Mental – REMAJA

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI