Biarpun telah menakluki kejohanan Badminton Asia pada awal bulan ini lalu meraih pingat emas untuk Malaysia dan menginjak ke kedudukan dari ranking ke-7 ke ranking ke-6, pemain perseorangan badminton lelaki negara Lee Zii Jia tidak terus duduk diam.

Misinya harus diteruskan menerusi beberapa lagi kejohanan dunia lain termasuklah kempen Piala Thomas yang sekarang rancak berlangsung di Bangkok, Thailand.

ARTIKEL BERKAITAN : Lee Zii Jia Juara Kejohanan Badminton Asia 2022, Menewaskan Saingan Dari Indonesia – REMAJA

Seperti biasa, para peminat dunia sukan terus memberikan kata-kata semangat kepada Zii Jia dan ahli pasukan badminton yang lain untuk melakukan sehabis baik dalam memperbaiki keputusan yang mereka perolehi pada tahun lalu.

Selain menerima ciapan di Twitter dan pelbagai lagi ucapan di platform media sosial lain, Zii Jia juga nampaknya menerima kata-kata semangat menerusi penggunaan set sticker GIF terbaru yang comel ini!

IKLAN

Comelnya Set ‘Sticker’ Lee Zii Jia Ini! Minta Penyokong Namakannya

Sticker yang dilancarkan oleh Zii Jia bersama penajanya, Victor menunjukkan rupa animasi pemain itu sendiri yang berbaju hitam dan sedang ‘beraksi’ dengan raket badmintonnya. Ada yang menunjukkan dia sedang tersenyum riang dengan mengenyit mata ada ada juga aksi Zii Jia sedang membalas pukulan bulu tangkis.

Menerusi hantaran di Instagram, Zii Jia bukan sekadar mempromosikan sticker baru itu. Malah dia juga meminta peminatnya untuk menamakan set sticker ini.

IKLAN

Come, come, let’s name the little (guy),” catatnya.

Pelbagai cadangan nampaknya diberikan kepada Zii Jia termasuklah daripada Persekutuan Badminton Dunia sendiri. “Surname Wo, name Di Ai,” kata mereka yang bermaksud apabila digabungkan bermaksud “cinta”. Rakan sepasukannya, Soh Wooi Yik pula mencadangkan, “Bruce Lee” sebelum dibalas oleh Zii Jia secara berseloroh, “Idea awak sangat ‘noob‘”.

IKLAN

Apapun, korang jangan lupa untuk terus berikan sokongan kepada skuad badminton Malaysia dengan menggunakan sticker GIF Lee Zii Jia ini menerusi Instagram & Facebook Story okay.

BACA LAGI : ‘Oppa’ Lee Zii Jia Bergaya Sebagai Duta Oppo Siri Reno7 – REMAJA

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI