Foto: Soompi

Ahli kumpulan iKON, Bobby telah melakukan pengumuman mengejut dan memaklumkan akan mengahwini kekasih hatinya yang sedang berbadan dua dan bakal melahirkan anak mereka pada bulan depan.

Bobby iKON Umum Perkahwinan Dengan Kekasih Hati
Foto: Bandwagon Asia

Berita ini dikongsi menerusi hantaran terbarunya di Instagram dengan memuat naik surat tulisan tangannya sendiri.

“Hello, ini Bobby iKON. Ada sesuatu yang benar-benar ingin saya ceritakan hari ini, jadi saya menulis ini setelah lama berfikir.

Saya telah berjanji untuk berkahwin dengan orang yang saya sayangi.

Saya juga akan menjadi bapa pada bulan September.

IKLAN

Saya gembira dapat mengalu-alukan ahli keluarga baru, tetapi saya meminta maaf kepada peminat yang terkejut dengan berita ini.

Saya sepatutnya memberitahu anda lebih awal, tetapi saya minta maaf kerana saya terpaksa merahsiakannya dahulu atas alasan tersendiri.

Saya merasakan tanggungjawab yang berat kerana saya menganggap saya telah menimbulkan beban emosi yang besar kepada orang-orang yang selalu menolong dan menyokong saya yang kekurangan banyak dalam banyak hal.

IKLAN

Saya dengan tulus meminta maaf kepada orang-orang yang terluka atau keliru dengan berita saya.

Saya berjanji akan menjadi orang yang tidak memalukan ibu bapa saya bersama dengan ahli dan peminat iKON yang telah menjadikan diri saya sebagai individu yang diperlukan di dunia ini.

IKLAN

Lebih daripada itu, saya akan bekerja lebih keras lagi untuk tidak membahayakan anggota dan peminat yang sedang menunggu aktiviti iKON.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @bobbyindaeyo

Tahniah diucapkan kepada Bobby dan diharap para peminatnya memahami situasi dan menghormati jkeputusannya untuk melangkah ke fasa kehidupan seterusnya.

Sumber: (1)

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI