Penangan Blackpink memang bukan calang-calang. Buktinya, ramai peminat mereka yang ‘gila’ membuat cover nyanyian dan tarian daripada grup popular Korea Selatan ini.

Bukan hanya di Malaysia, nama Blackpink kini boleh dikatakan sudah dikenali di seluruh dunia. Dengan single terbaru mereka, Kill This Love yang menjadi trending di YouTube, Blackpink berjaya memecahkan rekod apabila mendapat 1 juta likes kurang daripada 30 minit selepas dilancarkan, secara tak langsung mengalahkan Ariana Grande, Thank You, Next!

Pergh, bukan biasa-biasa ni. Memang level-level international.

IKLAN

Dewi Favorite Arena Iman juga tak ketinggalan untuk membuat cover tarian Kill This Love di laman instagramnya dan rata-rata peminat memuji kehebatan Arena menari lagu hit ini, malah ada yang menggelarkannya ‘Blackpink Malaysia’.

IKLAN

‘Blackpink Malaysia’, Peminat Puji Arena Iman Menari Kill This Love ‘Blackpink Malaysia’, Peminat Puji Arena Iman Menari Kill This Love ‘Blackpink Malaysia’, Peminat Puji Arena Iman Menari Kill This Love ‘Blackpink Malaysia’, Peminat Puji Arena Iman Menari Kill This Love ‘Blackpink Malaysia’, Peminat Puji Arena Iman Menari Kill This Love

IKLAN

Apa yang kami tahu Arena memang peminat setia K-Pop, jadi tak hairanlah kalau dia memang ‘gila’ menari dan menyanyi lagu-lagu Blackpink kan. Hiks!

Korang rasa macam mana, onz ke tak?