Selain kejayaan, kisah cinta Elon Musk juga menjadi tumpuan dunia. Salah seorang yang dinobat sebagai terkaya dan sering bertukar pasangan yang mengundang perbualan.

ARTIKEL BERKAITAN : Apa Sebab Sebenar Penyanyi, Grimes Berpisah Dengan Jutawan Tesla, Elon Musk?

Bermula Dari Ibu, Kisah Cinta Elon Musk Dengan Teman Wanita Barunya, Natasha Bassett
Foto Via Instagram @natashabassett

Selepas berpisah dari Grimes, bos Tesla itu dikhabarkan tengah hangat bercinta dengan seorang pelakon. Ia adalah Natasha Basset yang dilaporkan adalah kawan ibunya.

Elon Musk dan Natasha Bassett dilihat menghabiskan lebih banyak masa bersama. Baru-baru ini mereka sekali lagi dilihat bersama di Perancis. Pelbagai laporan menyatakan hubungan mereka telah terjalin lebih kurang tiga bulan.

Walaupun begitu, Elon dan Natasha dikatakan sudah lama mengenali antara satu sama lain. Ibu Elon, Maye Musk, dikatakan sebagai orang yang penting dalam percintaan ini. Menurut laporan Dailymail, ibu Elon, yang pernah menghiasi muka depan Sport Illustrated, membawa mereka bersama sebelum akhirnya membuahkan bibit-bibit cinta.

IKLAN
Bermula Dari Ibu, Kisah Cinta Elon Musk Dengan Teman Wanita Barunya, Natasha Bassett
Photo by Jamie McCarthy / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP) Foto: Getty Images via AFP/JAMIE MCCARTHY
Bermula Dari Ibu, Kisah Cinta Elon Musk Dengan Teman Wanita Barunya, Natasha Bassett
Instagram @natashabassett

Berdasarkan beberapa bukti, Natasha dan Maye mempunyai hubungan rapat. Sekeping gambar yang diambil di Festival Filem Cannes suatu ketika dahulu turut menunjukkan mereka berbual dan bergelak ketawa. Menurut Hollywood Life, Natasha memang membawa ibu kekasihnya sebagai teman di permaidani merah.

Elon Musk dan Natasha Bassett dikabarkan menjalinkan cinta setelah sering berkerja bersama. Elon sudah membawa wanita yang lebih muda 13 tahun darinya itu ke berbagai acara dengan pesawat peribadinya.

Bermula Dari Ibu, Kisah Cinta Elon Musk Dengan Teman Wanita Barunya, Natasha Bassett
Foto Via Instagram @natashabassett

Di Perancis, Natasha Bassett datang sebagai pendamping kekasihnya untuk menghadiri pernikahan Ari Emanuel dan designer Sarah Staudinger di St. Tropez yang dihadiri ramai tetamu terutamanya selebriti. Ketika itulah kedua-duanya diketahui sedang menjalinkan hubungan secara serius.

IKLAN

Berikut kami kongsikan beberapa fakta tentang Natasha Bassett,

  • Natasha Bassett dilahirkan dan dibesarkan di Sydney Australia, selepas berusia 19 tahun, dia berpindah ke New York untuk meneruskan kerjaya dalam bidang lakonan.
  • Ketika itulah kariernya dalam bidang lakonan melonjak, tidak sedikit judul filem yang menjadikannya sebagai watak utama.
  • Sebahagian daripadanya ialah Dungoona (2009), Britney Ever After (2017), dan beberapa tajuk siri Televisyen Australia.
  • Bukan sahaja pandai berlakon, teman wanita baharu Elon Musk malah seorang penulis skrip dan pengarah.
  • Natasha menerima biasiswa penulisan skrip daripada Program Penulis Skrin ArtStart.
  • Daripada biasiswa, Natasha menulis dan mengarahkan filem pendeknya sendiri, Kite.
  • Malah Natasha Bassett mempunyai hobi dan mahir bermain gitar dan piano.

Pandai Natasha, nak pikat anak kena pikat ibunya dahulu kan…hiks

IKLAN

BACA LAGI : X Æ A-12 Disebut Sebagai Ki-Ai-L, Betul Ke Cara Sebut Nama Anak Elon Musk Adalah Kyle? – REMAJA

**

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

 

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI