Swifties, inilah yang anda tunggu-tunggu!

Selepas berjaya menayangkan filem konsert Eras Tour ke skrin besar di Amerika Syarikat dan Kanada pada Khamis lalu, sehari lebih awal daripada yang dirancang dek kerana permintaan hangat, bintang pop sensasi Taylor Swift akhirnya mengambil alih panggung wayang di seluruh dunia bermula hari ini!

ARTIKEL BERKAITAN: Hanya Berlabuh Di Singapura, Konsert Taylor Swift Buat Peminat Sekitar Asia Tenggara Tak Senang Duduk

Berita Baik Buat Swifties, Filem ‘Taylor Swift The Eras Tour’ Bakal Ditayangkan Di Malaysia 3 November Ini!

IKLAN

Namun usah khawatir para Swifties sekalian, Malaysia tidak lagi ‘dianaktirikan’ kerana filem ikonik ini akan ditayangkan pada 3 November seperti yang disahkan oleh Golden Screen Cinemas di laman Facebook dan Instagramnya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GSC 🍿 (@gscinemas)

Untuk makluman, tiket filem Eras Tour di Malaysia boleh dibeli mulai 18 Oktober dan akan dijual dengan harga RM65 untuk semua lokasi GSC. Manakala bagi pawagam Aurum, harga tiket akan boleh didapati pada harga RM155.

Berita Baik Buat Swifties, Filem ‘Taylor Swift The Eras Tour’ Bakal Ditayangkan Di Malaysia 3 November Ini!

IKLAN

Tayangan filem tersebut bakal ditayangkan selama 2 jam 45 minit, maka pastikan jiwa dan mental anda sudah bersedia sepenuhnya okay!

BACA LAGI: Tak Kisah Dilabel Kolot, Cikgu Tari Tular FAREES ASRI Pertahankan Seni Budaya Menerusi Lensa Media Sosial – REMAJA

IKLAN

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti Telegram, Instagram dan TikTok rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

IHSAN FOTO/ARTIKEL: Getty Images, Instagram GSC