Tidak hanya seorang, episode 3 Hero Remaja 2020 baru-baru ini telah menyingkirkan dua peserta dan salah seorangnya adalah Azri Khair. Memang berat untuk menerima keputusan ini, bagi Azri dia telah melakukan yang terbaik tetapi mungkin rezekinya sampai disini sahaja untuk programm realiti ini.

“Saya rasa pada malam penyingkiran lepas bukan saya yang sepatutnya tersingkir kerana saya mencatat masa yang pantas berbanding beberapa orang yang lain. Namun, saya akur mungkin ia dinilai daripada episod awal lagi dan bukan hanya untuk task hari tersebut sahaja,” jelas Azri yang agak kecewa apabila namanya diumum sebagai peserta yang tersingkir.

Azri Tak Akan Lupa Momen Sembelih Ayam, Pengalaman Manis Dalam Hero Remaja 2020

“Episod 3 memerlukan kami menyembelih, cabut bulu ayam, start from scratch dan kami kena masak, itulah adalah antara momen yang saya tidak akan lupakan. I think it was very fun because ia adalah satu perkara baru untuk kami semua kerana ramai diantara kami yang memang tidak pernah menyembelih ayam,”

IKLAN

“Apa yang mahu adalah selepas penyingkiran ini, saya akan berusaha untuk menempatkan diri dalam dunia seni ini. Saya tahu bukan semua orang akan suka kita, tetapi saya akan tetap terus berusaha untuk mencapai segala impian saya selama ini,” sambungnya lagi.

Azri Tak Akan Lupa Momen Sembelih Ayam, Pengalaman Manis Dalam Hero Remaja 2020

IKLAN

Bakal merindui rakan-rakan seperjuangan dalam Hero Remaja 2020, ini pesanan Azri buat mereka yang masih bersaing untuk merebut tempat ke peringkat seterusnya.

“Saya harap 10 peserta yang masih tinggal untuk buat yang terbaik dan buktikan kepada semua apa yang sememangnya korang layak berada dalam Hero Remaja ini. Saya juga ingin mengucapkan terima kasih kepada semua team produksi Hero Remaja kerana memberi peluang untuk saya menjadi salah seorang finalis program ini,”

IKLAN

Azri Tak Akan Lupa Momen Sembelih Ayam, Pengalaman Manis Dalam Hero Remaja 2020

“Saya dah nampak serba sedikit dunia dalam bidang seni dan saya telah mempelajari banyak perkara daripada pengalaman tersebut. InsyaAllah selepas ini saya akan menggunakan segala ilmu yang diperoleh daripada Hero Remaja,” kata Azri.

Apa-apa pun kami ucapkah tahniah buat Azri kerana berjaya menempatkan diri dalam Hero Remaja 2020. Bukan mudah untuk sampai ke peringkat ini, Remaja doakan agar Azri terus sukses dalam dunia hiburan tanah air. Paling penting jangan berhenti berusaha dan sentiasa belajar untuk menjadi individu yang lebih baik.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI