Comelnya warna ungu!

Seperti yang korang ketahui, selebriti Korea Selatan selalu akan mempromosikan produk keluaran negara mereka sendiri. Tidak kiralah sama ada kereta, telefon pintar, perkakas rumah, produk solekan dan makanan, pastinya mereka akan mendahulukan produk tempatan.

Lantas, tidak hairanlah apabila grup K-pop popular, Bangtan Boys (BTS) bersetuju untuk berkolaborasi bersama jenama telefon pintar Koea Selatan, Samsung Electronics.

Produk terbaru keluaran mereka bersama BTS ialah Galaxy S20+ BTS Edition dan Galaxy Buds+ BTS Edition. Rekaan khas ini datang dalam warna rasmi BTS iaitu ungu. Dengan material besi dan kaca, telefon pintar dan buds+ ini turut didatangkan dengan charging case berwarna ungu juga.

ARMY Perlu Rebut! Telefon Pintar & Earbuds Edisi Khas BTS Ini Memang Comel ARMY Perlu Rebut! Telefon Pintar & Earbuds Edisi Khas BTS Ini Memang Comel

Bukan itu sahaja, casing tersebut juga memaparkan logo kumpulan tersebut dengan ikon hati berwarna ungu yang sinonim dengan BTS. Di dalamnya pula terdapat pelekat menarik ynag membolehkan korang personalize gajet masing-masing.

IKLAN

*

Antara feature menarik mengenai keluaran ini bagi pendapat kami adalah beberapa theme telefon yang diinspirasikan oleh BTS dan platform komuniti peminatnya, Weverse.

IKLAN

Tentunya bagi korang yang sudah biasa dengan telefon pintar Galaxy keluaran Samsung, ia hadir dengan kamera pro-grade dan kualiti bunyi AKG yang menjanjikan kepuasan mendengar kepada ARMY sekalian.

*

IKLAN

Bagi yang berminat untuk mendapatkan edisi terhad Galaxy S20+ dan Galaxy Buds_ BTS Editin ini, korang boleh mula lakukan pra-tempahan dari sekarang hingga 5 Julai nanti.

ARMY Perlu Rebut! Telefon Pintar & Earbuds Edisi Khas BTS Ini Memang Comel

Untuk terma dan syarat, korang boleh check di sini.

Menarik ke tak ARMY?

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI