Memilih produk penjagaan kulit dan mekap yang benar-benar sesuai untuk kulit adalah amat penting. Dengan keadaan persekitaran di Malaysia yang panas dan kering ini, cabaran memilih produk untuk dapat bertahan memang agak sukar.

Remaja ingin memperkenalkan sebuah lagi jenama produk kecantikan, Fanbo yang kualiti, ketahanan dan kesesuaiannya untuk semua jenis kulit tempatan dengan nilai berbaloi.

Formula unik Fanbo dihasilkan supaya ia dapat membantu menyihatkan dan melindungi kulit anda. Produk Fanbo membantu melembapkan kulit dan melindunginya daripada anasir luar supaya anda mempunyai kanvas yang bersih untuk menyerlahkan kecantikan menerusi daya cipta anda. Ia juga mesra wuduk, oleh itu anda tidak perlu memperbaharui solekan anda selepas membersihkan muka.

Kandungan Sakura digunakan dalam rangkaian produk-produk ini untuk menyerlahkan seri si pemakai secara semula jadi. Produk Fanbo membantu melembapkan kulit dan melindunginya daripada anasir luar supaya anda mempunyai kanvas yang bersih untuk menyerlahkan kecantikan menerusi daya cipta anda. Ia juga mesra wuduk, oleh itu anda tidak perlu memperbaharui solekan anda selepas membersihkan muka.

Berikut adalah antara produk-produk Fanbo yang korang wajib cuba:

1. Precious White

IKLAN

Rangkaian Precious White, semuanya dengan ekstrak Sakura, melembapkan kult supaya tampak sihat dan segar. Ringan dan mudah diserap, ia menghilangkan kotoran, benda asing, dan mekap dengan mudah, dengan provitamin dan ekstrak Sakura untuk mengekalkan kelembapan kulit dan menjadikan kulit lebih cerah.

2. Pancake Powder

Dikaji dan dihasilkan supaya sesuai dengan semua jenis kulit, bedak kompak ini didatangkan dalam rona kulit tempatan. Tepung jagung menyerap minyak yang berlebihan pada kulit, dan zink oksida melindungi kulit daripada UVA dan UV

IKLAN

5 Manfaat Ekstrak Bunga Sakura Yang Digunakan Dalam Produk Kecantikan

3. Pensel kening

Untuk membantu menyerlahkan kening supaya tampak lebih natural. Produk yang halal dan mesra wuduk ini bukan sahaja mudah digunakan, tetapi juga tahan lama.

IKLAN

5 Manfaat Ekstrak Bunga Sakura Yang Digunakan Dalam Produk Kecantikan

Antara kebaikan penggunaan ekstrak Sakura yang korang perlu tahu adalah seperti berikut:

• Menjadikan kulit lebih cerah secara semula jadi
• Mengurangkan pengoksidaan
• Mengecilkan pori-pori wajah
• Mengurangkan kemerahan kulit
• Anti-radang

Korang boleh dapatkan produk-produk Fanbo secara eksklusif menerusi platform online seperti PG Mall, Shopee dan Lazada.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI