23 Menu McDonald’s Yang Korang Takkan Dapat Di Malaysia

2479

Sebut pasal fast food. McD antara yang selalu menepati selera rakyat Malaysia. Pergi je la mana-mana cawangan makanan segera ni, confirm penuh!

Bagi peminat tegar McD, kalau pergi ke cawangan seluruh dunia pastinya pelbagai menu yang berbeza boleh korang dapati.

Cuma tak boleh la korang sebat semuanya, halal dan haram tu tetap kena jaga ya. Hiks!

Btw, saja kami nak kongsi kan antara menu McD yang korang takkan dapat di Malaysia dan confirm buat korang jeles bila tengok apa yang ada di negara luar.

1. Kalau bercuti ke Jepun, korang boleh la cari shrimp burger ni

2. Di Malaysia tak ada kan green smoothie ni?

3. Shrimp wrap ni dijual di MCD Russia

4. Menu breakfast: Rolled with cottage cheese, kismis & aprikot kering

5. Twisty pasta ayam panggang di China

IKLAN

6. Chocolate croissant di Sepanyol

7. Cheesy Bites

8. Chicken wings

9. Cheesy fries di Sepanyol

10. McToast di Jerman

11. Veg McMuffin menu breakfast di India

12. Egg wrap

13. McPuffs

14. Curly fries & udang celop tepung, eh!

15. Kalau ta makan daging, cari la ‘Veggie Chicken Sandwich’ ni

16. Mozarella sticks di Turki

17. Sajian sihat untuk menu breakfast di Turki

18. McMuffin ala Mexico dengan omelet, bakon & cheese

19. Sweet potatoo fries di Norway

20. Chili cheese bites, sedapnyaaa!

21. Wow di Singapura ada burger salmon

22. Matcha-flavored dessert, ok jealous kenapa Malaysia tak ada?

23. McSpaghetti dengan ayam goreng, yummy!

Macam best je kan?

Sumber: Buzzfeed