Okay, sebelum korang excited untuk tahu mengetahui cara memenangi trip ke New York ini, jom kenali dulu jenama yang akan membawa korang ke sana.

Kiss New York Lady ialah jenama produk kecantikan yang semakin popular dalam kalangan remaja Malaysia kerana menampilkan produk pilihan ramai termasuklah rawatan kuku, kosmetik dan penjagaan kulit.

Bukan itu saja, mereka juga ada menyediakan rawatan rambut, bulu mata palsu dan banyak lagi.

Wow! Peluang Dapat Ke New York Dengan Gunakan Alat Mekap Je

Jadi, kali ini jenama tersebut telah pun bekerjasama dengan pengeluar produk kecantikan tempatan, Yap International Trading Sdn. Bhd. untuk mencari KISS NEW YORK LADY dari Malaysia.

Sekiranya korang berumur 18 tahun ke atas dan sudah pun memiliki sebarang produk KISS NEW YORK daripada 170 buah Guardian dan laman web mereka, korang boleh mengerah kreativiti untuk menyerlahkan semangat “kecantikan”, “fesyen”, “kreativiti” dan “keyakinan” jenama ini melalui gambar atau video di media sosial korang.

IKLAN

10 peserta popular dan berbakat akan dipilih setiap bulan bermula Ogos hingga Disember kelak. Pada setiap bulan, juara bulanan akan dipilih untuk layak ke peringkat akhir secara automatik.

Hadiah yang ditawarkan memang menarik!

Juara KISS NEW YORK LADY bukan hanya menerima hadiah wang tunai sebanyak USD 10,000 (kira-kira RM42,440), dirinya juga berpeluang untuk terbang ke New York dan melihat kota Big Apple sendiri.

Get this, semua perbelanjaan akan ditanggung oleh penganjur tau!

 

IKLAN

Cara Untuk Sertai

1. Peserta perlu berumur 18 tahun ke atas dan membeli sebarang produk KISS NEW YORK di Guardian

2. Muat naik gambar atau video kreatif di media sosial seperti Facebook dan Instagram. Jangan lupa sertakan hashtag #kissnewyork, #kissnewyorklady dan #kissnewyorklady_malaysia

3. Kongsikan pengalaman korang selepas menggunakan produk tersebut di kissnewyorklady.com

Wow! Peluang Dapat Ke New York Dengan Gunakan Alat Mekap Je

IKLAN

Wow! Peluang Dapat Ke New York Dengan Gunakan Alat Mekap Je

Wow! Peluang Dapat Ke New York Dengan Gunakan Alat Mekap Je

 

Terma & Syarat

1. KISS NEW YORK dan Yap Trading Sdn. Bhd. berhak mengubah atau menggantikan hadiah pemenang

2. Sekiranya pihak penganjur mendapati kandungan yang tidak sesuai dan mempunyai kandungan yang tidak mematuhi peraturan atau tidak memenuhi syarat pertandingan ini, pihak penganjur berhak memadamkan foto, video dan membatalkan kelayakan peserta tanpa sebarang notis

3. Pihak penganjur memiliki hak mutlak untuk mengubahsuai terma dan syarat dan perkara-perkara lain dalam pertandingan ini.

*

Selamat mencuba!

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI