Berita baik buat peminat pelakon kacak Brad Pitt, kami ingin memberikan korang peluang untuk menjadi yang terawal menonton filem terbaharu selebriti Hollywood ini yang berjudul Bullet Train arahan David Leitch.

Menampilkan pelakon-pelakon lain seperti Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Andrew Koji, Hiroyuki Sanada, Michael Shannon dan Benito A Martínez Ocasio, filem ini mengisahkan tentang seorang pembunuh upahan yang melaksanakan tugasan pertamanya selepas berehat dalam tempoh masa yang lama.

Dia menaiki kereta api Tokyo untuk mendapatkan semula beg bimbit misteri, namun mendapati dirinya bukanlah satu-satunya individu yang mencari beg tersebut. Dia terpaksa berlawan dengan sekumpulan pembunuh upahan yang lain untuk mendapatkan beg itu.

#WayangRemaja: Menangi Tiket Tayangan Perdana Filem Bullet Train Lakonan Brad Pitt

Bagaimana kesudahan filem ini? Nah, jangan lupa saksikan Bullet Train yang bakal ditayangkan pada 4 Ogos 2022 di seluruh pawagam tanah air.

IKLAN

Tapi, untuk pemenang bertuah #WayangRemaja, kami ingin berikan dua tiket tayangan perdana untuk menonton filem ini dengan lebih awal.

Tarikh: 3 Ogos 2022
Masa: 8.30 malam
Lokasi: GSC 1 Utama

Pemenang bertuah juga akan menerima merchandise daripada filem Hollywood ini termasuklah:

IKLAN
  • 5 x BT Momoton Postcard Set
  • 5 x BT Tote Bag
  • 5 x BT Hand Sanitizer
  • 10 x BT Bucket Hat

#WayangRemaja: Menangi Tiket Tayangan Perdana Filem Bullet Train Lakonan Brad Pitt

Caranya mudah sahaja, korang hanya perlu jawab soalan dibawah.

Penyertaan hanya dibuka kepada individu yang tinggal di Lembah Klang dan sudah menerima dua dos lengkap vaksin COVID-19. Pemenang bertuah akan diumumkan di DM instagram.

IKLAN
REMAJA x BULLET TRAIN
#WayangRemaja: Menangi Tiket Tayangan Perdana Filem Bullet Train Lakonan Brad Pitt

**

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

https://www.youtube.com/watch?v=hBLXZZKX8uc&t=148s