Berita baik buat peminat tegar animasi Sonic, selepas lebih kurang dua tahun siri ini sekali lagi bakal menemui semula peminat di layar perak. Sonic The Hedgehog 2 akan menemui penonton di seluruh pawagam tanah air bermula 21 April 2022.

Sonic kembali lagi bagi pengembaraan seterusnya. Selepas menetap di Green Hills, Sonic tidak sabar untuk membuktikan bahawa dia mempunyai kelebihan menjadi wira sejati. Dalam siri kali ini juga menyaksikan kehadiran Dr. Robotnik bersama sekutu baharunya, Knuckles untuk mencari zamrud yang mempunyai kuasa memusnahkan dunia. Sonic bekerjasama dengan Tails dan memulakan perjalanan mereka menjelajah dunia untuk mencari zamrud sebelum jatuh ke tangan individu yang tidak bertanggungjawab.

#WayangRemaja: Menangi Dua Tiket Ke Tayangan Perdana Sonic The Hedgehog 2

Sonic the Hedgehog 2 akan menyaksikan kepulangan sebilangan besar pelakon utama filem asal termasuklah Ben Schwartz sebagai suara Sonic, James Marsden sebagai Tom Wachowski, Tika Sumpter sebagai Maddie Wachowski dan Jim Carrey sebagai saingan Sonic, Doctor Robotnik/Eggman bersama Adam Pally dan Natasha Rothwell.

IKLAN

Nah, seperti biasa Remaja ingin memberikan korang dua tiket percuma ke tayangan perdana Sonic the Hedgehog 2.

Tarikh: 13 April 2022
Masa: 8.30 malam
Lokasi: GSC Starling

IKLAN

Penyertaan hanya dibuka kepada individu yang tinggal di Lembah Klang dan sudah menerima dua dos lengkap vaksin COVID-19. Pemenang bertuah akan diumumkan di DM instagram. Korang berpeluang memenangi 4 tiket tayangan perdana secara percuma dan pastikan akaun Instagram korang boleh diakses secara umum.

IKLAN
REMAJA x SONIC THE HEDGEHOG 2
#WayangRemaja: Menangi Dua Tiket Ke Tayangan Perdana Sonic The Hedgehog 2

**

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

https://www.youtube.com/watch?v=9DQhaU6VfAM

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI