Korang boleh jimat lebih bila menonton filem Tenet (kiri) dan Mulan (kanan) jika membeli tiket dengan aplikasi Klook

 

Setelah Malaysia membenarkan pawagam seperti Golden Screen Cinemas (GSC) dan Tanjung Golden Village (TGV) kembali beroperasi selepas musim Perintah Kawalan Pergerakan (PKP), ramai peminat filem negara yang tak sabar untuk ke pawagam. Tak kurang juga yang sedikit kecewa kerana seleksi filem yang ditayangkan kini tidak bervariasi. Sikit sangat pilihan!

Namun, dengan tayangan filem Disney, Mulan bermula September ini, kita boleh menjangkakan lebih banyak filem yang dinanti-nantikan akan menemui pawagam. Inilah masa yang terbaik untuk korang layan semula filem di skrin layar lebar.

Sambil layan tu, apa kata korang buat pilihan bijak dan berjimat dengan aplikasi Klook.

IKLAN

Semasa tayangan perdana Mulan tempoh hari, REMAJA mendapat tahu bahawa Klook kini juga menyediakan perkhidmatan membeli tiket filem di atas talian (online). Haa, rupanya Klook bukan lagi sekadar platform untuk membeli tiket bercuti saja tau.

Menerusi kategori ‘Movies’ di dalam apps tersebut, peminat wayang boleh menikmati baucar daripada 600 buah pawagam GSC dan TGV di seluruh negara. Baucar tersebut boleh dibeli terlebih dahulu dan terpulang kepada korang bila dan di mana untuk menggunakannya. Kira macam baucar open-dated lah ni. Beli dahulu, gunakan pada bila-bila masa.

Menurut Ketua Pemasaran Klook Malaysia iaitu Emily Tan, filem Mulan menandakan permulaan servis baharu ini di Klook. Apps itu juga komited untuk menyediakan lebih banyak lagi tawaran menarik untuk peminat wayang dalam masa terdekat ini.

IKLAN

Cuba korang lihat perbandingan harga di antara pembelian di Klook dan pembelian di kaunter TGV dan GSC untuk filem Tenet dan Mulan ini.

Bagi peminat Mulan, kini Facebook Klook sedang melangsungkan sebuah peraduan dari sekarang hingga 20 September ini tau. Seramai 5 oang pemenang bertuah akan memenangi merchandise rasmi Mulan daripada Disney. Korang boleh mencuba nasib di SINI.

IKLAN

Jadi selepas ini, korang dah tau kan di mana untuk membeli tiket wayang. Layari saja klook.com dan rebut diskaun yang ada di sana.

Nak tahu pelakon Mulan, Liu Yifei dengan lebih dekat? Ini dia..

Cantik & Berbakat! Kenali Siapakah Pelakon HUA MULAN Dalam Filem Disney Baru