Guys, pada hari Ahad ini REMAJA akan mengadakan pertandingan tarian generasi muda iaitu Remaja Dance Off 2018 di PWTC, Kuala Lumpur bermula jam 11 pagi!

Pertandingan istimewa yang diadakan seiringan dengan penganjuran Malaysia International Sports & Fitness Fair 2018 (MISFIT 2018) ini menyaksikan sebanyak 8 buah grup yang telah kami pilih menerusi submition video tarian mereka di Instagram.

Jadi kepada kamu yang mahu lihat kehebatan bakat-bakat baru dan apakah kejutan yang bakal dibawakan oleh 8 buah grup ini jom sama-sama meeriahkannya nanti!

Seiringan dengan pertandingan ini, REMAJA ingin kongsikan Top 5 pneari K-pop terhebat bagi ketegori lelaki! Agak-agak ada tak K-pop idols korang di bawah?

Buat pengetahuan kamu, kesemua K-pop idols yang dipilih ini adalah berdasarkan daripada undian di Korea Selatan yang dijalankan oleh sebuah agensi bernama Ilgan Sports. Seramai 100 orang K-pop idols dari pelbagai grup telah turut sama mengundi dan keputusannya memang tidak dapat dinafikan lagi.

1. Kai (EXO) & Momo (Twice)

Kai EXO

IKLAN

 

Momo TWICE

2. Hoshi (Seventeen)

Hoshi SEVENTEEN

 

IKLAN

3. Taemin (SHINee) & Jimin (BTS)

Taemin SHINee

 

Jimin BTS

ARTIKEL BERKAITAN: BTS & Girls’ Generation Antara Grup K-pop Tersenarai Muzik Video Terbaik 

IKLAN

4. Eun Hyuk (Super Junior) & J-Hope (BTS)

Eunhyuk Super Junior

 

J-Hope BTS

 

5. Park Woojin (Wanna One)

Woojin Wanna One

 

Selain nama-nama di atas siapakah K-pop idols yang bagi kamu merupakan penari yang hebat? Share with us your thoughts and choices!