MODENAS Pulsar NS200

Harga tak masuk akal? Macam mana tu ya? Mungkin pada awalnya korang mesti beranggapan bahawa motosikal terbaru keluaran MODENAS ini ditawarkan dengan harga mahal. Tapi mari sini REMAJA nak kongsi, ia dijual dengan harga paling murah (dalam kelasnya) di Malaysia!

Dilancarkan pada bulan Mei yang lalu, MODENAS mempertaruhkan tiga model baru yang terhasil menerusi usaha bersama dengan Bajaj Auto Ltd., pengeluar motosikal keenam terbesar di dunia. Malah nama Bajaj juga cukup tidak asing di kalangan rider dan peminat motosikal terutamanya di Malaysia.

Tiga model baru MODENAS ini terdiri daripada naked street bike, race bike dan cafe racer bike. Dua daripadanya menggunakan enjin berkuasa 200cc manakala sebuah model lagi dipadankan dengan ‘denyutan’ bersesaran 150cc. Motosikal yang dimaksudkan ialah MODENAS Pulsar NS200, MODENAS Pulsar RS200 dan cafe racer, MODENAS V15.

IKLAN

Kerjasama antara MODENAS dan Bajaj Auto dilihat sebagai perkembangan positif dan merupakan berita baik buat penggemar motosikal tempatan. Bagi MODENAS, kehadiran tiga buah model baharu ini ini mampu memenuhi permintaan tinggi terutamanya motosikal jenis cafe racer yang kini menjadi trend cukup popular.

IKLAN
  • MODENAS V15 – RM5,989

 

IKLAN
  • MODENAS Pulsar NS200 – RM9,222

 

  • MODENAS Pulsar RS200 – RM11,342

*harga atas jalan termasuk GST tanpa insurans