Hah, Sosial media sendiri? Apa yang ada sekarang memang tak cukup lagi ke? Itulah benda pertama yang yang menerjah fikiran ini bila dengar berita tentang Taylor Swift mahu bikin laman media sosialnya sendiri.

Whatever it is, you go girl! Taylor Swift meneruskan dominasi dunia hiburan dengan app terbarunya yang dilancarkan pada 15 Disember lalu. Apps yang dikenali dengan nama The Swift Life diperkenal untuk peminat-peminatnya yang dikenali dengan nama Swifties untuk berinteraksi bersama.

Taylor Swift Perkenal Laman Media Sosial Sendiri, The Swift Life. Artis Kita Bila Lagi?

Malah platform ini juga akan digunakan oleh Taylor Swift yang baru-baru ini mengeluarkan album Reputation untuk sentiasa berhubung secara terus dengan peminatnya.

Menerusi temubual bersama Entertainment Weekly, Taylor Swift melahirkan rasa gembiranya dengan kelahiran apps ini. Akhirnya ia menjadi kenyataan. Saya gembira sangat kerana selepas ini kita boleh terus berhubung rapat,” jelas Taylor Swift di laman Instagram miliknya.

IKLAN

Menerusi posting itu juga dia menyeru dan menjemput semua peminat untuk menyertai The Swift Life dengan kapsyen, “The Swift Life is availbale for free worldwide in the App Store. See you there!”

IKLAN

Apps The Swift Life dikatakan boleh memberi ruang untuk Swifties berbual secara selamat dan berhubung tanpa sempadan negara. Malah mereka boleh berkongsi gambar, video dan berita terkini daripada segenap pelosok dunia.

Taylor Swift turut mengikut jejak langkah Kim Kardashian dengan memperkenalkan emojinya sendiri yang dikenali dengan nama Taymoji.

IKLAN

All the best buat Taylor Swift. Mungkin suatu hari nanti kita boleh lihat artis tempatan pula perkenalkan apps seperti ini. Neelofa atau Janna Nick, please consider this ya! Hiks!

Taylor Swift Perkenal Laman Media Sosial Sendiri, The Swift Life. Artis Kita Bila Lagi?

 

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI