Masuk bulan baru, macam mana dengan pencapaian hidup korang setakat ni? Hiks! Alhamdulilah kita masih diberikan kesihatan yang baik dan rezeki yang melimpah.

Tak lama je lagi kita pun dah nak menyambut Ramadan. Semoga bulan baik ini dapat memberi seribu manfaat buat semua.

Bagi yang menyambut ulang tahun kelahiran di bulan Mei ini, Happy Birthday in advance kami ucapkan. Hehe!

Antara selebriti yang menyambut birthday pada bulan ini adalah Sufian Suhaimi, Najwa Latif, Afgan Reza dan Robert Pattinson.

Jom kita lihat personaliti individu yang lahir bulan Mei ini.

1. Kuat semangat

IKLAN

2. Motivasi tinggi

3. Pemikiran yang tajam

4. Mudah marah apabila tidak dikawal

IKLAN
Sufian Suhaimi lahir pada 3 Mei

5. Tetap pendirian dan tak mudah dipengaruhi orang lain

6. Mudah dipujuk

7. Bersikap sistematik

IKLAN
Najwa Latif lahir pada 23 Mei

8. Keras hati dan degil

9. Tak suka duduk rumah

10. Agak boros

Namun begitu, ia sekadar pemerhatian daripada kajian yang telah dibuat dengan melihat kepada orang sekeliling. Jangan pula korang percaya 100 peratus. Hiks!