Pasangan selebriti Korea popular, Son Ye Jin dan Hyun Bin akhirnya bakal bergelar ibu dan bapa apabila pelakon wanita itu sendiri mengumumkan berita gembira di laman instagramnya.

BACA: Tetamu Terkejut Terima Doorgift Mewah Di Perkahwinan Son Ye Jin & Hyun Bin

Anda semua sihat?

Saya sihat.

Hari ini saya ingin berkongsi sebuah berita gembira..

Kehidupan baharu telah datang kepada kita..

IKLAN

Saya masih agak terpinga-pinga, tetapi saya merasakan ada perubahan pada tubuh badan. Walaupun saya bersyukur, saya juga berasa sangat berhati-hati, jadi saya belum memberitahu sesiapa pun di sekeliling saya.

Sebelum terlambat, saya ingin berkongsi berita gembira ini bersama peminat dan kenalan yang sudah lama menantikannya.

Kami akan menjaga kandungan ini dengan baik dan berharap anda semua juga akan melindungi apa yang berharga dalam kehidupan seharian dan hidup dalam keadaan yang sihat.

IKLAN

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 손예진 (@yejinhand)

Sudah tentu berita ini menerima respon positif daripada semua peminat mereka yang mendoakan agar Son Ye Jin selamat melahirkan bayi pertama nanti.

Hyun Bin dan Son Ye Jin melangsungkan perkahwinan mereka pada Mac lalu dan majlis diadakan secara tertutup kerana situasi COVID-19 yang masih menular dan hanya foto perkahwinan dikongsi untuk tatapan peminat.

Tahniah Son Ye Jin dan Hyun Bin, tak sabar nak lihat baby mereka mesti comel!

IKLAN

BACA: Hyun Bin & Son Ye Jin ‘Diserbu’ Peminat Di Lapangan Terbang Los Angeles

Sumber: (1)

**

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.