Yes guys! Pelakon dan ahli grup k-pop popular, Choi Siwon selamat tiba di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur pada jam 10.30 malam tadi dan disambut ringkas oleh peminatnya.

 

Tapi tak ada berita mengenai konsert Super Show bersama Super Junior. Jauh sekali ada tayangan perdana filem terbaru yang menampilkan Siwon.

Jadi apa tujuan sebenar selebriti kacak berusia 32 tahun itu datang ke sini?

Siwon Super Junior Selamat Tiba Di KL, Akan Berjumpa Peminat Sabtu Ini
Kenapa muka terkejut tu?

Untuk pengetahuan korang, Malaysia ialah antara negara yang selalu dikunjungi Siwon – no joke. Cumanya kehadiran dia kali ini adalah sebagai kemunculan istimewa di sebuah acara anjuran jenama kosmetik dan penjagaan badan, Kiehl’s.

IKLAN

Beberapa minggu lalu, Siwon berada di Hong Kong intuk melancarkan stor pop-up Kiehl’s. Kali ini, dia akan berada di Blue Concourse, Sunway Pyramid pada hari Sabtu (29 Jun 2019) jam 2 petang untuk melancarkan produk terbaru mereka.

Siwon Super Junior Selamat Tiba Di KL, Akan Berjumpa Peminat Sabtu Ini

IKLAN

Kali terakhir Siwon ke Malaysia adalah pada bulan Ogos tahun lalu untuk sebuah kempen UNICEF. Nampaknya kali ini, dia masih mencintai Malaysia apabila serta-merta memuat naik tweet berbunyi, “Saya datang ke Malaysia. Cuacanya bagus.”

IKLAN

Siwon Super Junior Selamat Tiba Di KL, Akan Berjumpa Peminat Sabtu Ini

Sorry ya Siwon kalau terasa panas sikit tidur malam ni. Hehe, standard-lah Malaysia.

Ada di antara korang yang akan berjumpa dengannya Sabtu ini?

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI