Foto Via TikTok

Siapa menyangka, vokalis band rock ternama Tanah Air, Wings, iaitu Dato Awie mempunyai anak perempuan yang cantik dan manis.

Anak vokalis terkenal!

Perkongsian seorang gadis menggunakan nama akaun TikTok @.aleeyantasha telah menarik perhatian ramai apabila kehadiran seseorang yang sangat dikenali ramai dalam video bersempena hari bapa.

 

@.aleeyantashaHappy Father’s Day, my hero. I love you ♡♬ bunyi asal – N A 🌼

Dengan caption : Happy Father’s Day, my hero. I love you!

Difahamkan, Puteri Aleeya Antasha merupakan Awie bersama bekas isteri pertamanya dan juga penyanyi yang popular dengan lagu berjudul ‘Cinta Antara Benua’, Arni Nazira.

Anak-Anak Dara Dato Awie Sudah Menginjak 20-an, Cantik Dan Manis Orangnya

IKLAN

Sebelum ini perkongsian ekslusif Arni Nazira bersama Majalah Nona, Puteri Aleeya Antasha, 22, dan Puteri Aleefa Antasha, 20, masing-masing kini sedang melanjutkan pengajian di sebuah kolej yang sama sekitar Kuala Lumpur dalam bidang event management.

Disebabkan minat serta hubungan dua beradik ini sangat rapat, kedua-duanya memilih bidang pengajian yang sama.

Anak-Anak Dara Dato Awie Sudah Menginjak 20-an, Cantik Dan Manis Orangnya

Netizen Terkejut

IKLAN

Perkongsian tersebut membuatkan warganet agak terkejut kerana penyanyi rock terbabit sudah pun mempunyai anak gadis yang cukup cantik. Malah, kebanyakkan netizen lelaki telah berseloroh dengan mencuba nasib menjadi ‘calon menantu’ kepada rocker tersebut.

Ada juga yang sempat bergurau mengatakan mahu mengurat gadis cantik itu namun membatalkan hasratnya kerana ‘gerun’ selepas mengetahui bapanya adalah Awie Wings.

Anak-Anak Dara Dato Awie Sudah Menginjak 20-an, Cantik Dan Manis Orangnya

IKLAN

Puteri Aleeya Antasha dan Puteri Aleefa Antasha merupakan zuriat hasil perkahwinan Awie dan Arni, namun mereka bercerai pada tahun 2006.

Kalau korang berani ke nak jadi menantu Dato Awie ni…hehe

Sumber : TikTok aleeyantasha, Majalah Nona

+++Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI