Nama Sharifah Rose mungkin dah dikenali di media sosial kerana individu ini merupakan seorang insta famous yang popular dan mempunyai seramai lebih daripada 400 ribu pengikut di laman Instagram.

Gadis yang berusia 19 tahun ini mempunyai personaliti menarik dan kerana itu, apa saja yang dilakukannya pasti menarik perhatian netizen.

Terbaru, Sharifah Rose berkongsi foto dan pengalaman indah sepanjang kunjungannya ke Dubai. Ramai yang terpegun dengan kecantikan negara tersebut dan tidak menyangka bahawa selain Burj Khalifa, banyak lagi tempat-tempat menarik di sana.

Jom kita lihat antara 13 perkara menarik yang mungkin boleh membuatkan korang rasa teringin pula nak ke Dubai. Hiks!

1. Coffee Museum

 

 

 

 

 

IKLAN

 

 

 

 

 

2. Al-Sufouh (Kafe dan pusat cenderahati)

IKLAN

3. The Green Planet (Zoo)

4. Dubai Marina Luxury Cruise Dinner

5. Shopping Mall ( Terbesar di dunia)

6. VR Park


7. Burj Khalifa 

8. La Perle Aquatic Show (Theatre)


9. Hot Air Balloon Flight 

10. Sarapan di gurun

IKLAN

11. Laguna Waterpark La Mer

12. Gurun Safari


Camel ride 

Lihat sunset di gurun. MasyaAllah cantiknya!

Bbq pun boleh

13. Ski Dubai Snow Park

Perghh, cantik gila Dubai. Selalu yang kita tahu negara ni popular dengan Burj Khalifa dan shopping mall terbesar di dunia je. So, lepas ni boleh la masukkan Dubai dalam bucket list korang pula. Selamat menabung! Hehe..