Foto Hiasan : Fanpop.com

 

Apabila dua jenama terkenal dari Korea Selatan ini bergabung tenaga, maka ramai peminat dan pengguna produk jenama Coway terus jadi tidak keruan!

Secara rasminya semalam, grup sensasi dari Korea Selatan iaitu BTS telahpun dilantik sebagai duta bagi jenama syarikat lifecare popular, Coway.

via GIPHY

Coway, yang juga berasal dari Korea Selatan sememangnya menumpukan kepada sasaran pelanggan di kalangan keluarga muda, pemilik rumah kali pertama dan golongan bujang yang ingin menambah baik kualiti kehidupan di rumah dengan kelengkapan yang berkualiti.

IKLAN

Banyak juga produk mereka yang menjadi pilihan pengguna dari tahun ke tahun seperti penulen udara, peralatan bilik mandi dan tilam.

Sudah semestinya, produk paling popular yang membuatkan jenama Coway menjadi sebutan ramai adalah alat penulen airnya.

“Semakin Ramailah Yang Minum Coway..” Grup BTS Dilantik Jadi Duta Jenama

Coway memilih BTS sebagai duta jenama global.

IKLAN

Kerjasama di antara Coway dan BTS ini pada hemat REMAJA sudah semestinya akan membawakan lebih banyak tumpuan orang ramai terhadap Coway sendiri dan kelebihan produk mereka. Untuk pengetahuan korang, sehingga kini lebih daripada tujuh juta rajyat Malaysia telahpun memiliki produk Coway dan bergantung kepadanya bagi menyempurnakan lagi kehidupan masing-masing.

Selepas ini, entah-entah jumlah itu mampu mencapai angka 10 juta hasil promosi melibatkan BTS pula.

Menurut Pengarah Urusan Coway Malaysia iaitu Kyle Choi, mereka memahami citarasa anak muda sekarang yang mengikuti perkembangan BTS dan K-pop secara amnya. Mereka turut mengakui kuasa muzik yang mampu mendekatkan masyarakat.

“Semakin Ramailah Yang Minum Coway..” Grup BTS Dilantik Jadi Duta Jenama

IKLAN

Encik Kyle Choi Ki Ryong, Pengarah Urusan, Coway Malaysia.

Lantas tidak lama lagi, BTS akan dipaparkan secara meluas dalam kempen yang dibawakan oleh Coway seperti di televisyen dan platform digital.

Hhm, agaknya akan ada lagu khas nyanyian BTS tak untuk jenama ini seperti yang pernah dilakukan oleh beberapa grup K-pop lain sebelum ini seperti Girl’s Generation dan Big Bang. Tak sabar!

ARTIKEL BERKAITANDaebak! BTS Dinobatkan Penghibur 2020 Terbaik TIME – REMAJA

BACA LAGI : Halsey & Lauv Pertahankan BTS Selepas Komen Racist

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI