Jelas, anak perempuan kepada Jennifer Lopez dan Marc Anthony akan mengikut jejak langkah ibu bapanya sebagai penyanyi.

 

Emme Maribel, 11 tahun telah mencuri tumpuan seluruh dunia apabila membuat kemunculan di persembahan separuh masa pertama Super Bowl di Miami, Amerika Syarikat.

Walaupun ramai yang tak sabar menanti kemunculan Jennifer Lopez (J Lo) dan Shakira di atas pentas untuk 15 minit paling menghiburkan itu, tiada siapa menjangka kemunculan cameo Emme.

“Saya Tak Kisah Dia Nak Jadi Seperti Kami” Lihat 5 Perkara Tentang Anak Perempuan J Lo

Anak perempuannya itu disertai oleh koir kanak-kanak dan menyanyikan lagu Born in The USA nyanyian asal Bruce Springsteen sebelum dia disertai oleh J Lo untuk menyanyikan lagu Lets Get Loud.

Rata-rata warga net bertanyakan sama ada itu merupakan anak perempuan J Lo.

 

Bagi korang yang baru ingin mengenali siapakah Emme dan bagaimana dia mendapat keyakinan untuk menyanyi di hadapan berjuta-juta penonton pada usia 11 tahun, ini dia 5 fakta mengenainya.

 

IKLAN

01

Emme Maribel merupakan anak kembar bersama adiknya, Maximilian David Muniz ataupun Max. Mereka merupakan cahaya mata kepada Jennifer Lopez dan Marc Anthony.

“Saya Tak Kisah Dia Nak Jadi Seperti Kami” Lihat 5 Perkara Tentang Anak Perempuan J Lo

 

02

Semasa kecil, Emme akan menyanyikan lagu ibunya di mesin karaoke manakala Max akan menari di sebelahnya. Nampaknya Max juga mempunyai minat menari seperti J Lo.

J Lo pernah berkata Max adalah seperti dirinya dan Emme mempunyai suara yang lunak seperti Marc.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

IKLAN

 

03

Emme pernah mengejutkan ramai orang apabila dia menyanyikan lagu If I Ain’t Got You oleh Alicia Keys semasa dia mengikut J Lo ke lokasi Today Summer Concert Series.

 

04

Emme juga selalu mengikut ibunya untuk menyanyi di atas pentas! Antaranya adalah semasa acara JLo It’s My Party Tour.

Emme juga rapat dengan kakak dan tirinya iaitu Ella dan Natasha (anak kepada Alex Rodriguez) dan pernah menyanyi lagu secara akustik semasa musim Krismas 2018.

IKLAN

 

View this post on Instagram

 

Just a lil’ ukelele by the fire 🔥 #beauties #allihave

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

05

Ada selebriti terkenal yang seboleh mungkin melarang anak mereka untuk menyertai Hollywood. Namun J Lo mengakui anaknya itu mempunyai kelebihan menyanyi sejak kecil dan tidak kisah jika dia ingin menjadi seperti dirinya dan ayahnya, Marc Anthony.

“Saya Tak Kisah Dia Nak Jadi Seperti Kami” Lihat 5 Perkara Tentang Anak Perempuan J Lo

“Jika ini yang ingin dilakukannya, tiada apa yang boleh kami lakukan untuk menghentinya.

“Dulu semasa saya baru bermula, saya tahu saya ingin menjadi artis dan tiada siapa boleh menghentikan saya. Tetapi saya tak akan memaksanya untuk menyanyi. Saya akan menolongmya sebaik mungkin sebagai seorang mentor.”

*

Tonton persembahan penuh Shakira & Jennifer Lopez di bawah: