Penyanyi lagu hit Casablanca yang juga salah seorang peserta Big Stage 5, Naufal Azrin tampil menjawab mengenai penampilannya yang mengenakan sut berwarna merah yang menampakkan sedikit bahagian dadanya ketika membuat persembahan minggu lalu, sehingga menjadi bualan hangat warganet.

Ulas penyanyi meningkat naik tersebut, itu semua hanyalah sekadar bagi menjayakan persembahan di pentas program realiti popular tanah air itu.

ARTIKEL BERKAITAN: Penampilan Naufal Azrin Di Minggu Pertama Big Stage Undang Kurang Senang Netizen?

“Saya Masih Lagi Orang Islam Dan…” -Naufal Azrin Tampil Jawab ‘Kontroversi’ Penampilan Nampak Dada & Lengan

“Saya masih lagi orang Islam dan solat lima waktu. Itu hanya persembahan saya untuk jadi lebih baik. Ada kena mengena juga apa yang saya pakai dan apa saya bawa untuk keyakinan saya.

IKLAN

“Saya minta maaf kepada peminat saya kerana tak dapat jadi seperti apa yang mereka mahukan. Minggu depan tidak ada lagi buka sana-sini,” tuturnya kepada Remaja.

Dalam pada itu, malam semalam juga menyaksikan Isaac Voo tersingkir menerusi Imuniti-X yang digunakan juri profesional, Ajai bagi menyelamatkan Naufal yang sepatutnya menjadi peserta pertama tersingkir.

“Saya Masih Lagi Orang Islam Dan…” -Naufal Azrin Tampil Jawab ‘Kontroversi’ Penampilan Nampak Dada & Lengan

IKLAN

Justeri itu, Naufal turut tampil memohon maaf kepada para peminat penyanyi berasal dari Sabah itu di atas penyingkiran peserta kegemaran mereka, namun dia berjanji akan memberikan persembahan terbaik sebagai balasan.

“Saya minta maaf kepada peminat Isaac, saya tiada niat pun. Saya memang rasa saya yang akan terkeluar tetapi tidak tahu macam mana Isaac yang terkeluar.

“‘Saya minta maaf, saya janji yang saya akan bayar pada minggu hadapan,” ujarnya.

IKLAN

“Saya Masih Lagi Orang Islam Dan…” -Naufal Azrin Tampil Jawab ‘Kontroversi’ Penampilan Nampak Dada & Lengan

Sekadar informasi, Nadeera Zaini memperoleh markah tertinggi untuk minggu kedua iaitu 85.67% peratus selain Isaac Voo telah merangkul anugerah Dominasi Persembahan Terbaik (hasil pemilihan juri tetap).

Big Stage 5 akan terus bersiaran secara langsung dari Auditorium Majlis Bandaraya Shah Alam (MBSA) pada setiap hari Ahad, jam 9:00 malam menerusi saluran 104 Astro Ria selama sepuluh minggu.

+++Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti Telegram, Instagram dan TikTok rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI