Wanita yang didakwa kekasih gelap penyanyi dan pelakon sensasi Aliff Aziz, Sarah Yasmine tampil memuat naik dua tangkap layar di Instasstory miliknya.

Menerusi tangkap layar tersebut, ia menunjukkan dia menerima kiriman Whatsapp dan pesanan langsung daripada pihak aktres kontroversi, Ruhainies.

ARTIKEL BERKAITAN: Ruhainies Mohon Maaf Secara Terbuka, Mahu Bersemuka Dengan Bella & Sarah

Sarah Yasmine Enggan Terima Permohonan Maaf, Ajakan Berjumpa Ruhainies

Berhubung perkara berkenaan, Sarah memaklumkan dirinya enggan bercakap dengan pelakon tersebut selepas apa yang berlaku selain sebelum ini dia juga sudah memberi peluang kepada Ruhainies untuk bersikap jujur namun, wanita itu didakwa tidak menggunakan peluang tersebut dengan sebaiknya.

IKLAN

Di samping itu, Sarah telah menyekat dan menegaskan bahawa dia tidak menerima permohonan maaf secara terbuka yang dibuat Ruhainies, awal pagi Jumaat.

“Saya sekat awak di Whatsapp sebab saya tak mahu bercakap dengan awak lagi. Please take the hint.

Sarah Yasmine Enggan Terima Permohonan Maaf, Ajakan Berjumpa Ruhainies

IKLAN

”Saya dah beri awak peluang kedua untuk berlaku jujur dengan saya tetapi awak tipu saya. Dua kali. Jadi, what makes you think that I am ever going ti believe a single word you say now?

So, my public statement towards your public apology is still, no thanks. Assalamualaikum,” coretnya panjang.

Pagi tadi, Ruhainies akhirnya bersuara berhubung konflik yang sedang hangat diperkatakan membabitkan dirinya dengan aktres Bella Astillah, menerusi entri Instagram miliknya.

IKLAN

Lebih mencuri tumpuan, adik kepada pelakon Nur Risteena itu dengan rendah diri memohon maaf secara terbuka kepada Bella dan Sarah.

Dia juga bersedia untuk bertemu empat mata bersama dua wanita itu bagi menjernihkan segala masalah yang berlaku antara mereka.

+++Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti Telegram, Instagram dan TikTok rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

SUMBER: Instagram Sarah Yasmine

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI