Adakah selebriti Hollywood yang muncul di karpet merah anugerah Grammys 2019 telahpun merancang untuk memakai warna yang sama pada hari ini?!

 

Mungkin, dan mungkin juga ia hanyalah kebetulan.

3 warna utama pada acara karpet merah Grammys iaitu putih, merah jambu dan perak ini adalah antara warna yang menonjol di pentas peragaan Minggu Fesyen New York yang Fall/Winter 2019 yang sedang berlangsung pada masa ini.

Jadi, tak hairanlah jika kebanyakan pereka fesyen memilih di antara 3 warna tersebut untuk disarungkan ke tubuh selebriti di Grammys.

Jom tengok siapa yang paling di antara mereka semua!

 

PINK

Kylie Jenner

Penulis memerlukan 5 minit untuk memikirkan bagaimana Kylie Jenner dapat menyarungkan jaket daripada Balmain ini. Hhm..

 

Katy Perry

Patutlah potongan dress ini macam pernah dilihat, ia adalah rekaan Balmain yang suka bermain dengan struktur pakaian.

 

Kasey Musgraves

IKLAN

 

Bebe Rexha

Awal tahun ini, Bebe telah membongkarkan dilema pereka fesyen yang tidak mahu menyiapkan dress untuknya. Bebe akhirnya mendapat kerjasama daripada Moonsoori dan ia kelihatan cantik terletak pada tubuhnya!

 

Post Malone

 

Cardi B

WHOA. Cardi B melakukan impresi hebat di karpet merah dalam dress simpanan (archive) daripada rumah fesyen Mugler ini. Seriously, hanya Cardi saja yang mampu memakai dress seperti ini.

 

IKLAN

Camila Cabello

Stail Camila pada malam ini mengingatkan penulis kepada lagu Britney Spears; ‘Not A Girl, Not Yet A Woman.’ Potongan dress Armani Prive ini terutama pada bahagian bahu mematangkan Camila, cuma pemilihan warna menyelamatkan Camila yang masih muda.

 

Alicia Keys

 

PUTIH & SILVER

Ariana Grande

Walaupun membuat keputusan untuk tidak hadir ke Grammy’s 2019 selepas pertelingkahan kontroversi dengan penerbit rancangan tersebut pada minggu lalu, Ariana Grande masih menyarungkan gaun rekaan Zac Posen ini dan memuat naik foto di Instagram. Macam Cinderella kan!

 

Dua Lipa

IKLAN

What a dress! Bersesuaianlah dengan Dua Lipa yang membawa pulang anugerah Artis Baru Terbaik pada hari ini, Dua memilih

 

Janelle Monae

Janelle adalah antara selebriti yang sering bereksperimentasi dengan fesyen dan pada kali ini, dia melakukannya sekali lagi. Janelle memilih dress asemitrikal daripada Jean Paul Gaulthier.

 

Mark Ronson

 

Jennifer Lopez

Okay, sekarang korang tahu apa yang dimaksudkan dengan statement hat! Jennifer Lopez memilih dress (dan topi) daripada Ralph & Russo.

 

Lady Gaga

Akhir sekali ialah pemenang besar pada anugerah Grammys 2019 iaitu Lady Gaga menerusi lagu Shallow bersama Bradley Cooper. Lady Gaga memilih dress classy daripada Celine dan aksesori Tiffany & Co.