Bentuk tubuh ideal menjadi dambaan semua orang. Namun sejauh mana kita berusaha untuk mendapatkan tubuh yang diidamkan. Kalau hanya berangan tak dapat tau!

Bintang Pitch Perfect, Rebel Wilson baru-baru ini membuat hantaran di Instagram menyerlahkan bentuk tubuhnya yang jelas berbeza dari sebelum ini. Kelihatan selebriti asal Australia itu nampak sungguh anggun dengan penampilannya yang baru.

Menerusi hantaran yang memperoleh lebih sejuta tanda suka tersebut dia ada menyatakan bahawa dia bersyukur kerana peminatnya banyak menyokong perjalanan kecergasan untuk mendapat tubuh yang ideal.

IKLAN
Perubahan Bintang Pitch Perfect, 2020 Tahun Kurus Rebel Wilson. Korang Macam Mana?
Cantik dalam balutan ‘wrap dress’ rona biru tua.

 

IKLAN

“Ketika saya mahu makan gula-gula selepas makan malam tadi, saya mengingatkan diri ini supaya tidak melakukannya. Sebaliknya minum sebotol air,” ujarnya menerusi hantaran di Instagram.

IKLAN

Selain sibuk dengan aktiviti kecergasan dan senaman, Rebel turut meluangkan masa membantu mereka yang terjejas dek krisis kesihatan.
Baru-baru ini dia bergabung semula dengan kumpulan Barden Bellas dari “Pitch Perfect” untuk menyanyikan lagu hit Beyoncé “Love on Top” dalam usaha menyokong usaha UNICEF mendapatkan dana melawan COVID-19.

***P/S – Jangan pernah judge orang. Gemuk ke kurus ke, jangan bodyshaming. Masing-masing ada perspektif dan daya penarik yang tersendiri. Bagi Min kalau nak kurus sebab nak jaga kesihatan, not more than that. 

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI