Pengarah Sharulezad Minta Warganet Beri Masa Kepada Sharifah Rose Kerana..
Sumber: Berita Harian

Telah hangat diperkatakan di media sosial baru-baru ini dimana kemunculan seorang selebriti media sosial atau instafamous Sharifah Rose yang berumur 23 tahun itu, dalam sebuah drama yang disiarkan di slot Lestary di TV3 iaitu Kekasih Hati Mr Bodyguard, dan ramai yang telah mempersoalkan tentang kebolehannya menghayati watak yang dibawanya itu.

Warga netizen telah ramai mempersoalkan penerbit drama dan stesen penyiar tentang pemilihan mereka, dan kenapa mereka memilih personaliti media sosial sebagai pelakon drama hanya berdasarkan faktor ‘pengikut ramai’ di media sosial dan rata-rata telah ramai yang melemparkan istilah ‘pelakon kayu’ atau ‘pokok’ kepada beliau.

Sharulezad Mohameddin, seorang pengarah popular, telah berkongsikan pendapat beliau mengenai isu yang popular ini dan beliau juga meminta warga netizen dan peminat drama ini untuk memberi masa kepada Sharifah Rose untuk memperbaiki mutu lakonannya dari masa ke semasa.

IKLAN
Pengarah Sharulezad Minta Warganet Beri Masa Kepada Sharifah Rose Kerana..
Sumber: Berita Harian

Sharulezad juga berkata yang beliau melihat Sharifah Rose mempunyai potensi untuk berjaya jika dia berusaha dengan bersungguh-sungguh. Beliau mengaku yang dia pernah menolak Sharifah Rose daripada drama terbitannya, Sharulezad berharap yang Sharifah dapat membuktikan dirinya dengan ikhlas dan menjauhkan dirinya daripada kontroversi yang merepek.

IKLAN

Tambah beliau lagi, Fattah Amin juga pernah ditolak dengan syarikat produksinya, tetapi Fattah masih terus berusaha sehinggalah beliau berjaya sekarang.

IKLAN

Sharifah Rose telah digandingkan bersama Redza Rosli dan beliau membawa watak sebagai Hadif dan Sharifah Rose sebagai Hana Aralyn yang menjalin hubungan cinta setelah bertemu untuk menyelesaikan satu misteri.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI