Satu demi satu kejayaan yang diraih oleh selebriti popular dan usahawan wanita muda, Noor Neelofa Mohd Noor apabila Dewi Remaja 2009/10 kini melebarkan lagi sayap perniagaannya dengan memperkenalkan jenama pakaian Lofa Brand.

Hasil kerjasama bersama sebuah syarikat yang berpangkalan di United Kingdom, buat permulaannya Lofa Brand memasarkan pakaian street wear, iaitu sweatshirt dan sweaterhoodie’ yang bercetak LOFA di bahagian hadapan koleksi tersebut.

Macam goreng pisang panas, rata-rata daripada koleksi ini sudah pun sold out selepas beberapa hari dikeluarkan.

IKLAN

Iye la, siapa yang tak nak menyimpan koleksi istimewa jenama fesyen dari Neelofa kan? Semua orang tahu tentang fashion sense yang ada pada selebriti cantik ini, jadi tak hairanlah kalau personaliti ini sudah memasuki pasaran industri fesyen.

Koleksi Human

Terbaru, jenama fesyen ini mengeluarkan koleksi Human yang diinspirasi daripada peristiwa serangan masjid di New Zealand. Ketika ditemuinya baru-baru ini, Neelofa berkongsi kisah disebalik jenama baru yang diperkenalkannya ini.

IKLAN

 “Saya mahu bawa mesej dalam setiap koleksi jenama Lofa Brand. Malah, material yang digunakan pada setiap helaian koleksi pakaian pula amat berkualiti tinggi. Ia selesa dan tidak panas mengikut kepada cuaca di Malaysia,”

“Memamg saya ingin mengeluarkan koleksi pakaian yang ringkas memandangkan saya sendiri memakai pakaian tersebut. Jadi, saya memilih material yang sesuai untuk dipakai di negara kita,” jelas Neelofa.

IKLAN

Melancarkan koleksi Human ini pada 5 Ogos lepas, korang boleh mendapatkan merchandise terbaru dari Lofa ini melalui online dan mengambil masa 7 hari untuk proses penghantaran.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI