Apabila seseorang taksub dengan selebriti kegemaran mereka, mesti semua perkembangan selebriti itu akan kita ambil tahu kan? Kalau korang support mereka dengan ke konsert, atau ke fan meeting, malah membeli album dan tonton lakonan mereka, itu belum cukup lagi untuk meletakkan korang sebagai hard core fans!

Seperti penyanyi Kelsy Karter, dia menunjukkan cintanya terhadap Harry Style dengan melukis tattoo di bahagian pipi wajahnya. Yup gais! Dekat pipi ok! Ini baru betul-betul minat!

Gambar tattoo lukisan wajah Harry Style di pipi itu dimuat naik di laman Instagram Kelsy Karter sendiri dengan kapsyen

“Mama look what I made me do”

Classic sangat kapsyen tu…

IKLAN
View this post on Instagram

mama, look what i made me do

A post shared by Kelsy Karter (@kelsykarter) on

Walaupun masih tidak pasti sama ada tattoo itu bersifat kekal atau sementara, bekas kemerah-merahan pada wajah Kelsy masih ketara di dalam gambar memungkinkan ia bersifat kekal.

IKLAN

Jika lihat dengan teliti wajah yang terhias di pipi Kelsy, ia diambil dari gambar terkini Harry yang dimuat naik 17 Julai 2018 lalu.

IKLAN

 

Tattoo haram bagi umat Islam, namun jika mereka yang bukan beragama Islam ingin memilikinya ia akan dilukis pada bahagian badan dengan simbol yang mempunyai makna berharga dalam diri seseorang. Contohnya, selebriti Priyanka Chopra yang menzahirkan tulisan “Daddy’s little girl” yang merupakan tulisan tangan mendiang ayahnya.

Menarik! Tattoo Wajah Harry Style Di Pipi Penyanyi Kelsy KarterDakwat akan dibenamkan dalam kulit dan bersifat kekal, kecuali dengan cacatkan bahagian kulit tersebut. Sebab itu ia haram bagi agama Islam, air solat tak masuk.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI