Sebuah lagi filem pengembaraan dan aksi, Dungeon & Dragons : Honor Among Thieves bakal menemui penonton di pawagam tidak lama lagi. Dan macam biasa, kami nak belanja korang menonton wayang percuma bersama team Remaja.

Lakonan dari aktor-aktor yang hebat, antaranya Chris Pine, Michelle Rodriguez, Hugh Grant dan Regé-Jean Page serta ramai lagi.

Menangi 40 Tiket Wayang Percuma, Tayangan Ekslusif Filem DUNGEONS & DRAGONS : HONOR AMONG THIEVES

Sinopsis Ringkas

Filem ini memaparkan kisah tentang pencuri yang kacak menawan (Chris Pine) dan sekumpulan pengembara yang melakukan rompakan epik untuk mendapatkan semula peninggalan yang hilang terdahulu, akan tetapi keadaan menjadi lebih buruk apabila mereka bertembung dengan orang yang salah. Filem Dungeons & Dragons : Honor Among Thieves ini membawakan anda di dalam dunia yang kaya dan semangat yang suka bermain permainan lagenda dalam pengembaraan yang penuh aksi dan lucu yang pastinya akan membuatkan anda terhibur.

Jadi apa yang anda tunggu lagi?

IKLAN

REMAJA ingin memberikan peluang kepada anda untuk menjadi penonton pertama bagi filem DUNGEONS & DRAGONS yang bakal ditayangkan pada Mac 2023 ini. Sertai peraduan ini untuk memenangi tiket tayangan ekslusif filem Dungeons & Dragons.

Tayangan ekslusif

Tarikh : 28 Mac 2023

IKLAN

Tempat : Di Pawagam GSC MidValley Mall Hall 4

Masa : 8.40 malam

Kalau nak menang dua tiket percuma filem ini dan tonton bersama kami, sertai peraduan #WayangRemaja dengan hanya menjawab soalan mudah.

Penyertaan dibuka hanya untuk mereka yang tinggal di sekitar Lembah Klang sahaja bagi memudahkan urusan pengambilan tiket.

IKLAN

Pemenang akan diumumkan diruangan mesej di Instagram dan korang perlu mengambil pas masuk tersebut di alamat seperti yang tertera dibawah:

Nu Ideaktiv Sdn Bhd

Lot 2, Jln Renggam 15/5, Off Persiaran Selangor,
Seksyen 15, 40200 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan

Jumpa nanti!

 

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI