Setakat hari ini, wabak COVID-19 mencatatkan lebih 3 juta jangkitan di seluruh dunia. Amerika Syarikat masih menduduki tangga teratas dengan lebih 1,178, 906 orang positif dengan 68,689 orang mati akibat wabak ini.

Dalam pada itu, sekutu Amerika Syarikat yang juga musuh bagi kebanyakan negara iaitu Israel pula mencatatkan sebanyak 16,246 kes dengan jumlah kematian seramai  235 orang. Di Malaysia masih kekal sekadar 6353 orang sementara negara yang sering mendapat perhatian umat Islam iaitu Palestin, kes dicatat hanya 362 orang dan dua kematian dicatatkan.

Di sebalik semua negara masih bergelut kerana tiada penawar COVID-19 belum ditemui, Israel yang tiada negara terus membuat onar terhadap penduduk Palestin.

Lebih teruk lagi, mereka tahu kuman COVID-19 ini akan ‘bertahan’8 jam di permukaan benda yang dipegang, pendatang haram Zionis  di kawasan Beit Iksa sengaja meluduh ke beberapa tempat seperti mesin ATM, tombol pintu, pintu kereta dan banyak lagi. Memang melampau perbuatan ini.

Ini dikongsikan oleh pengasas Cinta Gaza Malaysia, Nadir Al Nuri yang menetap di Palestin mengenai situasi di negara tersebut.

IKLAN
Melampau! Pendatang Haram Zionis Sengaja Ludah, “Harapan”  Warga Palestin Di Beit Iksa Terkena COVID-19
Pendatang haram Yahudi sering buat onar di kawasan penduduk Palestin

Zionis sudah melampau!

Akhbar Middle East Monitor melaporkan bagaimana pendatang haram Zionis yang tinggal berdekatan kawasan Beit Iksa di utara Kota Al-Quds menggunakan senjata baru untuk menyerang penduduk Palestin.

Senjata baru mereka ialah air ludah mereka sendiri.

IKLAN

Percaya atau tidak penduduk melaporkan bagaimana pendatang haram ini akan menyerbu kawasan Beit Iksa dan meludah kereta, tombol pintu, mesin ATM dan apa sahaja yang dilihat di depan mata dengan ‘harapan’ penduduk Palestin akan dijangkiti coronavirus dari ludah mereka!

Kumpulan pemuda Palestin terpaksa mengusir pendatang haram keluar dan menyahkuman seluruh kawasan yang diserang penjajah.

Bayangkan, begitu jijik sekali tahap moral penjajah sehinggakan air ludah mereka digunakan untuk menyebarkan kebencian dan permusuhan.

IKLAN

Jumlah kes pesakit coronavirus di negara haram Israel sangat tinggi dan telah menjangkaui 15,000 kes, sedangkan di Palestin secara keseluruhan baru mencecah sekitar 500 kes.

Protes dengan membantu penduduk Palestin di bulan Ramadan yang mulia ini.

Layari laman ramadan4gaza.com untuk info lanjut dan sebarkan post ini seluasnya agar dunia mengenali wajah sebenar sang penjajah! Sumber : Nadir Al Nuri

 

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI