Baru-baru ini, klip menyentuh hati yang memaparkan pelakon terkenal Jackie Chan telah mendapat perhatian warganet selepas ianya dikongsi di laman Twitter.

ARTIKEL BERKAITAN: Penghibur Dan Pelakon Veteran Hong Kong, Richard Ng Hembuskan Nafas Terakhir

“Lah Ingatkan Anak Betul…” – Video Tular Jackie Chan Punca Warganet Salah Faham Dia Sudah Berbaik Dengan Anak Kandungnya

Dalam video berdurasi 40 saat yang diambil daripada filem China terbaru Chan “Ride On,” pelakon itu dilihat menonton klip peranan filem awalnya, mempamerkan aksi berani yang dilakukannya sebelum mencapai kemasyhuran Hollywood.

Bagaimanapun, apa yang menarik perhatian peminat bukan sahaja aksi Chan yang mengagumkan, namun kehadiran seorang wanita muda di sisinya yang mesra memanggilnya sebagai “papa.”

Identiti wanita tersebut jelas menjadi tanda tanya apabila ramai peminat kerap mencetuskan spekulasi bahawa dia adalah anak kandung bintang terkenal itu.

IKLAN

Bertentangan dengan spekulasi peminat, wanita muda dalam video tersebut bukanlah anak kandung Jackie Chan. Dia ialah Liu Haocun, seorang pelakon berbakat yang memainkan watak anak perempuan beliau dalam filem “Ride On.”

“Lah Ingatkan Anak Betul…” – Video Tular Jackie Chan Punca Warganet Salah Faham Dia Sudah Berbaik Dengan Anak KandungnyaLiu Haicun, pelakon muda yang sedang hangat di pasaran.

Siapa Anak Perempuan Jackie Chan?

Etta Ng Chok Lam, anak kandung Jackie Chan, yang juga dikenali sebagai Xiao Long Nu, adalah seorang wanita muda berusia 23 tahun hasil dari perhubungannya dengan bekas ratu cantik Elaine Ng Yi-Lei.

IKLAN

Malangnya, laporan menunjukkan bahawa hubungan antara bapa dan anak perempuan tersebut sudah beberapa tahun terputus tanpa sebarang khabar berita.

BACA LAGI: 6 Tahun Naik Turun Mahkamah, Gwyneth Paltrow Menang Kes Saman Kemalangan Ski Dan Dianugerahkan 1USD

+++Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti Telegram, Instagram dan TikTok rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

IKLAN

SUMBER FOTO: Hong Kong News